Daniele Scardina

 Lapresse/ddp Usa/profimedia
ODMAH JE OPERIRAN

Slavni boksač se srušio na treningu, hitno je prevezen u bolnicu, Diletta Leotta moli za njegov oporavak

Daniele Scardina je prebačen u bolnicu nakon što se srušio tijekom sparinga
Piše: SNObjavljeno: 01. ožujak 2023. 11:58

Poznati talijanski boksač Daniele Scardina se nalazi u teškom stanju nakon što je doživio tešku ozljedu glave tijekom sparinga. Scardina je nakon treninga hitno prebačen u bolnicu i odmah operiran, a neki izvori pišu kako se nalazi u induciranoj komi.

Talijanski 30-godišnji boksač se pripremao za meč koji je trebao biti održan 24. ožujka u Milanu protiv Cedrica Spere. Sada izgleda da više nikada neće ući u ring nakon što se tijekom treninga odjednom srušio i hitno je prebačen u bolnicu. Prema dostupnim informacijama došlo je do krvarenja u mozgu, ali nisu poznati detalji njegove ozljede.

Scardina je bio prvak Europe u supersrednjoj kategoriji i WBO interkontinentalni prvak svijeta. King Toreto, kako ga zovu u Italiji, je slavu stekao i zbog veze s atraktivnom talijanskom voditeljicom Dilettom Leottom koja mu je pružila podršku kada je čula za tešku ozljedu svojeg bivšeg dečka.

- Izdrži Dani - napisala je Diletta na Instagramu i dodala kako se moli za svojeg bivšeg.

Scardina nikada nije prežalio atraktivnu voditeljicu s kojom je u vezi proveo godinu dana.

- Volim ju. Nisam ju prevario i ona je nešto najbolje što mi je život mogao donijeti. Boksač sam i ne bacam se po podu, ali kao da sam nokautiran otkako me ostavila. Želim da mi se vrati. Spreman sam ju ponovno osvojiti - rekao je jednom prilikom Scardina, a drugi put ponovio slično:

- To s Dilettom je bila sjajna priča, prava ljubav. Je li moguće da se ponovno dogodi nešto između nas? Sada mislim samo na nove boksačke izazove, ali nikad ne reci nikad.

Linker
23. travanj 2024 16:22