Tyson Fury

 NICK POTTS/PA IMAGES/PROFIMEDIA
KRAJ SAPUNICE?

‘Službeno je, Dan D je došao i prošao!‘ Svjetski prvak objavom razočarao milijune navijača

‘Nikakav ugovor nije potpisan, pa je gotovo za njega‘, rekao je Tyson Fury
Piše: HinaObjavljeno: 26. rujan 2022. 20:03

Svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji verzije WBC Britanac Tyson Fury odustao je od borbe s Anthonyjem Joshuom, rekavši da njegov sunarodnjak nije potpisao ugovor prije isteka roka u ponedjeljak.

"Službeno je, Dan D je došao i prošao", rekao je Fury na Instagramu. "Nikakav ugovor nije potpisan, pa je gotovo za Joshuu", napisao je Fury.

Fury i Joshua javno su dogovorili datum 3. prosinca za svebritansku borbu u teškoj kategoriji koja se godinama pripremala, no ona se ipak neće dogoditi.

image
FAYEZ NURELDINE/AFP/PROFIMEDIA

Međutim, još uvijek nema jamstava da će se nastaviti unatoč ugovorima koji su izdani i poslani u Joshuin kamp prošlog petka.

Tyson je odlučio postaviti rok do ponedjeljka, 26. rujna u 17 sati za Joshuu da potpiše ugovor za borbu s njim, a Joshua je odgovorio da ugovore trenutačno pregledavaju njegovi odvjetnici.

Njegov promotor Eddie Hearn, u međuvremenu, inzistira na tome da nema šanse da se dogovor može finalizirati prije roka koji je odredio Fury u ponedjeljak.

Fury je već izabrao i zamjenu, te će 3. prosinca boriti s bivšim WBA prvakom u teškoj kategoriji Mahmoudom Charrom, nakon što ga je 37-godišnji Nijemac izazvao na borbu na društvenim mrežama.

Linker
03. ožujak 2024 03:15