Pa Images/alamy/alamy/profimedia
BOŽIĆNA ČESTITKA

Svjetski prvak o velikom rivalu: ‘Znate li zašto se nikad nije oženio? Jako se boji jedne stvari...‘

‘On nema ništa što meni treba i nikad neće biti borbe između mene i njega. Točka.‘
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 25. prosinac 2022. 18:56

Tyson Fury u petak je gostovao na Capital radiju povodom Božića gdje je u eteru između ostalog poželio svojim fanovima sretne blagdane, a nakon toga je odgovarao na brojna pitanja koja su mu gledatelji postavljali. Jedno od njih ticalo se bivšeg svjetskog prvaka u teškoj kategoriji Anthonyja Joshue.

Par je prethodno bio uključen u pregovore o borbi u prosincu ove godine, mediji su prenosili kako je datum trebao biti 3. prosinca, ali dvojac neće tako skoro u ring. Barem ne jedan protiv drugoga.

Ovaj 34-godišnji Britanac najprije je sudjelovao u intervjuu s voditeljima na Capitalu, a zatim se obratio svojim obožavateljima. Već na prvom pitanju, odlučio se našaliti na račun Joshue.

"Zašto se Anthony Joshua nikad nije oženio?", rekao je Fury, cereći se dok je čitao pitanje. “Zato što se previše boji ringa (ring, na hrvatskom prsten).”

Dok se obožavatelji mogu nadati da će doći do novih pregovora između aktualnog prvaka i Joshue, Fury je posljednjih mjeseci rekao da je malo vjerojatno da će se to dogoditi.

“On nema nikakve pojaseve. On nema ništa što meni treba i nikad neće biti borbe između mene i njega. Točka", rekao je Fury u razgovoru za Sky Sports u listopadu.

Linker
01. svibanj 2024 23:50