Tyson Fury i Francis Ngannou

 Fayez Nureldine/afp/profimedia
NEKI SU U NEVJERICI

Transformacija Tysona Furyja uoči povijesnog boksačkog meča, pogledajte kako danas izgleda

‘To čak i ne izgleda kao ista osoba. Ovdje izgleda kao The Rock‘
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 20. ožujak 2024. 22:46

Tyson Fury intenzivno se priprema za borbu s Oleksandrom Usykom, a njegova tjelesna transformacija ostavila je obožavatelje u nevjerici.

Nešto manje od dva mjeseca ostalo je do boksačke borbe stoljeća "teške" 100 milijuna funti u kojoj će Usyk kao ulog staviti WBA, WBO, IBF i IBO naslove, a Fury WBC krunu u teškoj kategoriji. Prvi datum, a predviđen je bio 17., veljače, otkazan je zbog ozljede Furryja na treningu, a boksački svijet konačno će 18. svibnja u Saudijskoj Arabiji dobiti neprikosnovenog teškaša.

Fury svoju borbu s Usykom shvaća puno ozbiljnije nakon što je prošao kroz borbu s Francisom Ngannouom u kojoj je pobijedio podijeljenom sudačkom odlukom, a svoje pripreme podijelio je na snimci koju je objavio na Instagram profilu. Njegov dugogodišnji sparing partner Martin Bakole tvrdio je da se Fury nije dobro pripremio za borbu s Ngannouom.

- Tyson nije bio 100 posto usredotočen u teretani - kazao je Bakole, a i Sam Usyk sugerirao je da Fury nije ozbiljno shvatio borbu:

- Je li se igrao pokušavajući me prevariti?

Fizička transformacija kroz koju je "Gypsy King" prošao između dvije borbe ostavila je sve u čudu.

- Tyson izgleda gladniji nego ikad za dokazivanjem nakon borbe s Ngannouom. Uskoro ćemo vidjeti još jednu povijesnu izvedbu Furyja - glasi jedan komentar na X-u, nekadašnjem Twitteru.

- To čak i ne izgleda kao ista osoba. Ovdje izgleda kao The Rock - napisao je drugi Furyjev fan.

Linker
20. ožujak 2024 23:15