Filipu Hrgoviću je preminuo otac

 SRDJAN VRANCIC/CROPIX Cropix
IMAO JE 66 GODINA

Tužne vijesti za najboljeg hrvatskog boksača, Filipu Hrgoviću nakon duge i teške bolesti preminuo otac

Posljednji ispraćaj bit će u četvrtak, 21. travnja u 15 sati na Markovom Polju u Sesvetama
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. travanj 2022. 12:40

Tužne vijesti za našeg najboljeg boksaša Filipa Hrgovića. U 67. godini je preminuo Filipov otac Pero, a vijest o očevoj smrti je objavio sam Hrgović na svojem Instagramu. Otac mu je izgubio bitku sa dugom i teškom bolešću, a Hrgović je na Instagramu podijelio fotografiju osmrtnice.

Filipa je otac pratio kroz cijelu karijeru, gledao je njegov svaki meč i dočekivao ga u zračnoj luci nakon velikih pobjeda. Hrgović nikada nije skrivao da mu je tata puno pomagao u karijeri i podržavao ga, ali nije uvijek bilo sve tako glatko.

"Tata je inženjer prometa, radi u Hrvatskim autocestama. Rođen je i odrastao u Livnu. Majka me odvela na prvi trening boksa, a otac je tada bio jako protiv toga. Kad je čuo da idem na boks, posvađali su se", rekao je jednom prilikom Filip.

Posljednji ispraćaj bit će u četvrtak, 21. travnja u 15 sati na Markovom Polju u Sesvetama. Pred Filipom je najveća borba u karijeri. Hrgović će 7. svibnja u Las Vegasu u ring s neporaženim Kinezom Zhang Zhileijem. Obojica su neporaženi.

Linker
25. travanj 2024 15:59