Usik i Hrgović

 PROFIMEDIA/SN
NEMA VIŠE STRPLJENJA

Usikov promotor potvrdio da žele meč s Hrgovićem: ‘U mojem srcu to je učinjeno. Čekamo Saudijce‘

‘U slučaju da se Fury povuče iz borbe, zamjenu treba unaprijed predvidjeti‘
Piše: SNObjavljeno: 08. veljača 2024. 13:24

Oleksandar Usik zahtijeva da se njegova iduća borba ostvari 18. svibnja - neovisno o tome hoće li Tyson Fury i treći put promijeniti datum borbe, piše Daily Mirror. Podsjetimo, Usik i Fury su se trebali boriti 17. veljače, nakon što je originalni plan za 23. prosinca 2023. godine prvi put odgođen.

Usik nema više strpljenja, i ne želi čekati u slučaju nove odgode. Tu bi se u priču ponovno vratio Filip Hrgović, koji je sljedeći glavni kandidat za borbu za naslov prvaka. Po tome pitanju se oglasio i Usikov promotor Aleks Krasjuk.

- U slučaju da se Fury povuče iz borbe, zamjenu treba unaprijed predvidjeti. U slučaju da iz nekog razloga ima posjekotinu na peti ili bilo što, tučnjava će se održati pod bilo kojim okolnostima - rekao je.

Upitan je i koliko je blizu bio dogovor s Hrgovićem, na što je dodao:

- U mom srcu to je već učinjeno, a s Oleksandrom je također gotovo, ali na Saudijcima je da odluče jer je to njihova predstava. Oni to organiziraju i to je njihova odluka, učinili smo sve što smo mogli da spasimo nastup. Vidjeli smo izvješća da je Filip Hrgović spreman prihvatiti borbu, ali to je što je. Sada se pripremamo za 18. svibnja, tko god bio protivnik.

Linker
27. travanj 2024 00:25