Kell Brook

 Pa Images/Alamy/Alamy/Profimedia
LUDA PRIVATNA ZABAVA

VIDEO Bivši svjetski boksački prvak snimljen kako šmrče kokain: ‘Zabrljao sam, potrebna mi je pomoć‘

Kaže da ima problema s mentalnim zdravljem te da želi izići na pravi put
Piše: SNObjavljeno: 03. veljača 2023. 13:51

Kell Brook, umirovljeni boksač poznat i pod nadimkom ‘Special K‘, osvojio je 2014. godine IBF-ov pojas u poluteškoj kategoriji i to mu je bio najveći uspjeh u karijeri koju je završio prošle godine. Posljednjih dana na naslovnicama engleskih medija našao se zbog onoga što se u osnovi protivi sportskom životu - komzumacije opojnih sredstava.

Prošlog je tjedna The Sun stigao do video uratka snimljenog na privatnoj zabavi u Brookovoj kući. Na snimci se vidi da Brook u nosnicu uvlači liniju bijelog praha, a fotografije su pokazale da istu tvar posjeduje u pozamašnoj količini. Nakon skandala, proslavljeni boksač obratio se javnosti putem društvenih mreža te se ispričao zbog incidenta.

"Zabrljao sam, dižem ruke i želim se ispričati svojoj obitelji, prijateljima, kolegama iz teretane i pratiteljima", napisao je na Twitteru, te priznao da ima mnogo psiholoških poteškoća:

"Nije tajna da se borim s mentalnim zdravljem i teško mi pada mirovina. Aktivno tražim pomoć koja mi je potrebna da me usmjeri na pravi put. Još jednom se ispričavam zbog boli koju sam vam nanio."

Linker
22. travanj 2024 22:03