ADRIAN DENNIS Afp
NIJE MU SJELO

VIDEO ‘Kralj cigana‘ urlao nakon teškog Joshuinog poraza: ‘Ovo me koštalo 150 milijuna!‘

Furyjev je plan bio da Joshua pobijedi, čime bi došlo do najvećeg okršaja u povijesti engleskog boksa
Piše: SNObjavljeno: 23. rujan 2024. 06:04

Daniel Dubois u subotu navečer šokirao je boksački svijet. Iako se očekivalo da će Anthony Joshua postati svjetski prvak po IBF-u i onda napasti pobjednika revanša Tysona Furyja i Oleksandra Usika (borit će se 21. prosinca), krvnik Filipa Hrgovića bio je koban i po "AJ-a", desnim krošeom iz kontre poslao ga je na pod i obranio titulu.

Koliko je ovo iznenađenje (za neke) govori i to da je prvi put u povijesti prvak krenuo prema ringu prije izazivača, odnosno Dubois prije Joshue. "Dynamite" je mnogima pokvario planove, a jedan od tih "mnogih" je i Fury.

Naime, njegov plan bio je da Joshua pobijedi te bi došlo do najvećeg okršaja u povijesti engleskog boksa ako bi "Kralj cigana" slavio protiv Usika u revanšu. Ipak, taj plan je propao, a Fury je dobio slom živaca.

- Ovo me koštalo 150 milijuna! Ta smiješna pi**a... Turki (Alalshikh), bolje da me sada platiš kako treba - urlao je nakon nokauta.

FURYJEVU REAKCIJU POGLEDAJTE OVDJE

Nakon što Usik i Fury krajem godine odrade revanš, za očekivati je da će Dubois napasti pobjednika i teška kategorija ponovno bi mogla dobiti ujedinjenog prvaka. Ipak, priča se i o klauzuli s kojom Joshua ima pravo na revanš, što znači samo jedno - opet nas u kraljevskoj kategoriji boksa čekaju razne peripetije...

Linker
23. rujan 2024 06:05