PX IMAGES/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA Px Images/abaca/Abaca Press/Profimedia
KAKAV REVANŠ

VIDEO: Pogledajte kako udara unuk jednog od najvećih boksača u povijesti! Nokautirao suparnika udarcem u tijelo

Igrom slučaja baš je u toj dvorani Ken Norton slomio čeljust Aliju u njihovom klasiku iz 1973. godine
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 22. kolovoz 2022. 14:12

Unuk legendarnog boksača Muhammada Alija, Nico Ali Walsh, (6-0) pobijedio je u šestoj borbi zaredom svladavši Reyesa Sancheza (7-3) žestokim nokautom u drugoj rundi nakon teških udaraca u tijelo, a dokrajčio ga je lijevim krošeom. Borba je održana u Pechanga Areni u San Diegu. Igrom slučaja baš na tom mjestu je Ken Norton slomio čeljust Walshevom djedu u njihovom klasiku iz 1973.

Nico Ali Walsh (22), koji se bori u srednjoj kategoriji (do 73 kg), je zato odradio vjerojatno najbolju izvedbu u svojoj karijeri.

SAŽETAK BORBE MOŽETE POGLEDATI OVDJE

"Osjećam se sjajno. Ovo je posebna pobjeda, jer se radi o revanšu," rekao je Walsh nakon pobjede nad Sanchezom. "Napornim radom pokazao sam da sam ovo novi ja. Hvala trenerima i Bobu Arumu. Iza svake borbe koju sam ikada vodio stoje geniji".

image

Nico Ali Walsh

Screenshot(Youtube, Top Rank Boxing)

Walsh je svoj profesionalni debi imao prije nešto više od godinu dana noseći iste bijele kratke hlače s potpisom Everlasta po kojima je njegov djed postao poznat. Od tada je Walsh pobijedio pet nokautom, a jednom odlukom sudaca. Bilo je to u prosincu prošle godine, baš protiv Sancheza.

Mladi Alijev unuk nije bio zadovoljan s tadašnjom izvedbom pa je tražio i dobio revanš. U kojem je bio daleko dominantniji...

Linker
23. travanj 2024 22:18