Mike Tyson

 PATRICK T. FALLON Afp
IRON MIKE

VIDEO: Pomahnitali razbojnik mahao pištoljem pred Mikeom Tysonom, legenda izvela neočekivan potez

Neugodan eksces doživio je Tyson u jednom holivudskom baru, prošlo je bez incidenata.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. ožujak 2022. 11:54

Svijet obilazi snimka u kojoj boksačka legenda Mike Tyson razgovara i grli osobu koja ga želi - lišiti života. Dogodilo se to u jednom holivudskom noćnom baru, za vrijeme večeri stand-up komedije na kojoj je boksački velikan bio sa svojim društvom.

Dakle, čovjek prilazi Tysonu, odnosno stolu za kojim je sjedio s društvom, a ovaj - hladan kao špricer. Razbojnik je najprije verbalno častio Tysona, i to za vrijeme stand-up nastupa jednog komičara, što je automatski prekinulo show.

Na videu TMZ-a vidljivo je kako Tyson mirno sjedi i sluša prijetnje razbojnika. Iako se ne može do kraja razaznati što mu ovaj priča, svjedoci vele da ga je razbojnik pozivao na tučnjavu. No, Iron Mike je "iskulirao", pustio ga da priča.

Video: TMZ

U to je prišao voditelj stand-up showa koji je inače bio zadužen i za puštanje glazbe. No, razbojnika je to dodatno razbjesnilo pa je izvukao pištolj i počeo njime mahati. Pred pomahnitalim čovjekom ljudi su se počeli sklanjati, no ne i Tyson koji je i dalje sjedio baš kao da se ništa ne događa.

Razbojnik mu se potom obratio, a nakon toga, Mike ga je samo zagrlio. Razbojnik potom odlazi bez dodatnih incidenata, a nakon par minuta i Iron Mike je napustio objekt. Iz losanđeleske policije vele da ih nitko nije pozvao...

Linker
14. kolovoz 2022 12:26