Tammy Sytch

 SCREENSHOT: YOUTUBE
PAD SLAVNE SPORTAŠICE

Bila je najtraženija žena na internetu i želja brojnih muškaraca, sad mora u zatvor na 17 godina

Tammy Sytch, poznatija kao Sunny, bila je velika WWE zvijezda, a sada mora iza rešetaka
Piše: SNObjavljeno: 28. studeni 2023. 13:35

Amerikanka Tammy Sytch, tijekom 90-ih godina poznatija kao Sunny, svojedobno je bila najtraženija žena na internetu, a sada će morati na odsluženje 17-godišnje zatvorske kazne.

Sytch je nadimak Sunny koristila u svjetski poznatoj hrvačkoj ligi WWE. Godine 1996. jedno je vrijeme bila najtraženija žena u tada najpopularnijoj internetskoj tražilici AOL-u. Ipak, velika popularnost joj je udarila u glavu pa je imala problema s drogom i brojne afere s kolegama. Nakon što joj je preminula velika ljubav, Sunny je totalno pala. Izbačena je iz WWE-a, a kasnije je snimila i pornografski uradak.

Nekoliko puta je uhićena zbog droge i oružja, a između 2012. i 2013. je provela četiri mjeseca u zatvoru. Sada će morati opet u zatvor, ovoga puta na 17 dugih godina. U ožujku 2022. godine je u Floridi izazvala prometnu nesreću sa smrtnim posljedicama.

Sytch je vozila svoj Mercedes u 20:28 i njime se zaletjela u automobil koji je stajao na crvenom svjetlu na semaforu. Taj automobil je udario u drugo vozilo, a 75-godišnji vozač je prevezen u bolnicu, gdje je zbog težine ozljeda preminuo.

image
Akm Images/backgrid Usa/profimedia

Policija je utvrdila da je Sytch vozila pod utjecajem alkohola. U krvi joj je izmjereno tri puta više alkohola od dopuštene razine, a nije imala ni vozačku dozvolu bez koje je ostala zbog prijašnjih vožnji u alkoholiziranom stanju. Sada je zbog te nesreće i smrtnog ishoda kažnjena sa 17 godina zatvora i osam godina uvjetne kazne kada odsluži ovu zatvorsku.

- Znam da moje riječi nisu dovoljne, ali želim da znate da svaki dan mislim na vas - rekla je Sytch obitelji nastradalog uoči presude.

Linker
09. svibanj 2024 16:43