FNC 13 - press konferencija

 FNC Fnc
BILO JE SVEGA

FNC održao press konferenciju uoči beogradske priredbe, Bakočević bio najglasniji: ‘Jedva čekam povrijediti ga!‘

‘Jesam li očekivao ovakav interes? Možda ne u ovoj mjeri‘, poručio je Forgač
Piše: Mihael FarkašObjavljeno: 01. studeni 2023. 17:57

Još je samo tri dana ostalo do FNC 13 priredbe u beogradskoj Pionir dvorani. Prema popisu borbi, trebala bi nas čekati najzanimljivija priredba do ovoga trenutka, a potvrdu toga trebali bismo dobiti u subotu navečer.

Kao i uoči svake priredbe, nekoliko dana prije održava se press konferencija te se tako i u srijedu odvio dan za medije. Na ovom događaju pojavili su se voditelj Matej Filipčić, glavni čovjek organizacije Dražen Forgač, predsjednik MMA Saveza Srbije Luka Nikolić te borci Nikola Joksović, Marko Bojković, Savo Lazić, Francisco Barrio i Vaso Bakočević.

Prvi je mikrofon uzeo Forgač koji je progovorio o interesu za karte.

- Jesam li očekivao ovakav interes? Možda ne u ovoj mjeri, da smo imali duplo veću dvoranu, definitivno bismo sve rasprodali. Još nikad nije zabilježen ovakav interes za ulaznicama, hvala svima koji su prepoznali ovu priču. Ovo će biti naša najveća priredba do sada, očekujem pravu sportsku atmosferu i jedva čekam subotu.

Nakon njega, na scenu je stupio Bojković:

- Što veći pritisak, meni bolje. Drago mi je da su mi iz organizacije doveli protivnika po mjeri. Jedva čekam ući u kavez i pokazati svima da sam bolji od takvog borca. Planiram mu uzeti sve, volju za daljnjim borbama, mislim da ću ga nokautirati u prvoj rundi - samouvjereno će "Skull Crusher" kao i svaki put.

Borba večeri - Joksović protiv Lazića. Prvi je progovorio izazivač te je napravio zanimljivu nogometnu usporedbu:

- Ja sam NK Maslačak, a on je NK Real Madrid. Ipak, da mislim da nešto ne mogu pružiti u meču, ne bi ni došao. Mislim da smo dužni publici pružiti dobar meč. Obojica ćemo prolaziti agoniju, ja ću se potruditi da to prođe on i obrnuto. Ja sam uvijek taj ‘underdog‘, naviknuo sam se, ali ovaj omjer snaga je smiješan. Najbitniji je kontinuitet. Mislim da ćemo pružiti kvalitetan meč i nadam se da će bolji pobijediti - rekao je, a na isti način nastavio je i prvak:

- Ponosan sam, imao sam tri pobjede u FNC-u i osvojio pojas. Očekujem dobar meč, a kao što je i rekao – neka bolji pobijedi. Mene ne zanimaju snimanja, intervjui, idem težim putem. Da to radim, vjerojatno bi bio i poznatiji, ali to me ne zanima. Poštujem ga kao borca, ali za sebe smatram da sam najbolji te ću to i dokazati. Mislim da je u top tri borca s kojima sam se borio, a je li najbolji, vidjet ćemo u subotu navečer! - kazao je Joksović.

Nakon njih, na scenu su stupili ljuti rivali, Bakočević i Barrio, a tenzija i podbadanja nije nedostajalo.

- On vodi 1-0, pobijedio je kako je pobijedio, a vidjet ćemo hoće li biti 2-0 ili se sprema neka trilogija možda. Mojoj ženi često nije dobro od toga, ali eto, tako je, kako je. Sve što sam rekao za njega, iza toga stojim. On je najbolji borac s kojim sam se ikad borio, čast mi je da se borim s njim, on je Khabib ove generacije - posprdno je krenuo Psihopata, a onda nastavio u svom stilu:

"Jedini cilj mi je povrijediti ovog majmuna, ne zanima me što će pisati na Sherdogu nakon borbe!"

"Croata" mu je nakon toga odgovorio u nešto mirnijem tonu:

"Ja sam svoje već rekao, profesionalac sam, može raditi što hoće, ali ja ću ući u kavez i odraditi svoj posao!"

Cijelu press konferenciju možete pogledati na dnu ovog videa.

Linker
08. studeni 2023 20:03