Francis Ngannou

 Frederic J. Brown/AFP/Profimedia
DUGOOČEKIVANA OBJAVA

Francis Ngannou dolazi kod Delije! Otkrio kada će debitirati, ali prije toga slijedi veliki boksački meč

Osim novca, PFL mu je ponudio i ‘jednakost‘ i ulogu u upravljanju
Piše: Fightsite.hrObjavljeno: 16. svibanj 2023. 11:59

Napokon smo dočekali i taj dan! Francis Ngannou je otkrio s kojom je promocijom potpisao i gdje nastavlja karijeru, a odluka je dosta logična i očekivana, piše Fightsite. PFL je novi dom bivšeg UFC prvaka, a otkrio je i kada bi smo mogli očekivati debi u novoj promociji.

Od sredine dvanaestog mjeseca prošle godine Francis više nije nije dio UFC-a, a otišao je s namjerom da boksa protiv Tysona Furyja ili Deontaya Wildera. To se nije dogodilo, a pregovori s Bellatorom i ONE Championshipom su mu propali te je i BKFC priznao da nemaju dovoljno novca da ga plate.

No izgleda da PFL ima. Osim novca, PFL mu je ponudio i ‘‘jednakost‘‘ i ulogu u upravljanju, a povodom cijele priče se oglasio i sam Francis.

- Recimo to ovako, s PFL-om sam u dogovoru kakav mi nitko do sada nije ponudio. Prošlih nekoliko mjeseci je bilo zanimljivo i sad sam jako uzbuđen što sam potpisao za PFL i oni su mi pokazali sve što sam očekivao - rekao je Ngannou.

Ariel Helwani je otkrio još neke detalje. Naime, uloga u upravljanju se odnosi na upravljačko mjesto za ‘‘PFL Africa‘‘ i u kompaniji će raditi u odboru za prava boraca. Francis će u PFL-u debitirati sredinom 2024. godine u ‘‘Super-Fight PPV Diviziji‘‘, a protivnik i točan datum se još ne znaju.

Prije debija za PFL Francis će odraditi veliki boksački meč čiji detalji još nisu izašli u javnost. Vjerojatno će se raditi o nekome od ranije navedene dvojice, no ne treba se previše upuštati u nagađanja jer se svašta može dogoditi.

Linker
21. travanj 2024 19:54