ANTE CIZMIC Cropix
PREOKRET OKO PLAZIBATA

Hrvatska čeka borbu karijere, stižu i Vatreni, ali besplatnog prijenosa nema, evo koliko treba platiti

Kako to često biva, stvari se mijenjaju. Ono što je vrijedilo jučer, danas više ne važi
Piše: Patrik MršnikObjavljeno: 17. lipanj 2023. 08:39

Hrvatski kick-boksač Antonio Plazibat kreće u borbu za privremenog prvaka Gloryja. Večeras ga po srednjeeuropskom vremenu u Rotterdamu čeka Tariq Osaro, njegov momčadski kolega iz uglednog Mike‘s Gyma. Podsjetimo, borba je to čiji će pobjednik dobiti priliku za meč s čuvenim Ricom Verhoevenom, za pravi pojas kojeg prvak nosi još od davne 2012. godine.

Znamo i to da će na Plazibatov meč karijere svakako doći i netko iz delegacije Hrvatskog nogometnog saveza, potencijalno i pokoji reprezentativac. Jer, Vatreni sutra od 20.45 sati u istom gradu igraju finale Lige nacija protiv Španjolske. Plazibat je uoči polufinala s Nizozemcima u srijedu unajmio i avion koji je iznad grada proletio s porukom "Ajmo Vatreni".

No, gdje će hrvatski gledatelji moći pogledati priredbu Glory Collision 5, na kojoj će meč Plazibata i Osara biti borba večeri?

Ne, to neće biti na kanalu Arenasport 1, kako je bilo ranije najavljeno. U tijeku petka dogodio se preokret, a Arena nema pravo na prijenos Gloryjevog događaja.

Potvrdili su nam s hrvatske inačice Arene, priredbu Glory Collision 5 u našoj će se zemlji moći pogledati samo putem Gloryjeve službene stranice, na kojoj će se pay-per-view uslugu morati platiti 10 dolara.

Linker
27. travanj 2024 20:06