Pa Images/Alamy/Alamy/Profimedia
TEŠKE OPTUŽBE

McGregor u velikim problemima, žena ga tereti da ju je u wc-u prisilio na oralni seks, pojavila se i snimka

‘Gospodin McGregor pozdravlja istragu kako bi se dokazalo da su optužbe lažne‘, kažu odvjetnici
Piše: SNObjavljeno: 16. lipanj 2023. 17:26

Conor McGregor se našao u velikom problemu. Irski borac je optužen za seksualno zlostavljanje. Sve se navodno dogodilo u toaletu tijekom finalne utakmice NBA lige između Miami Heata i Denver Nuggetsa odigranoj 9. lipnja.

McGregora je neimenovana žena optužila da ju je napao i prisilio na oralni seks u muškom wc-u, a pojavili su se i snimke nastale netom prije navodnog napada. Irac je, pišu američki mediji, ženu navodno zatočio u muškom zahodu i prisilio ju na oralni seks, a iz njegove PR službe odmah su oštro osudili takve optužbe i nazvali ih lažnima, te dodali da nikakvih istraga neće biti.

Ipak, snimke iz Kaseya Centra u Miamiju bi slavnog borca mogle dovesti u probleme. Na njima se vidi kako je Conor pričao s djevojkom u bijeloj majici koju je potom uhvatio za ruku i odveo u toalet nakon čega se zatvaraju vrata. Nakon pojave snimke oglasili su se i odvjetnici koji su promijenili priču, no i dalje opovrgavaju optužbe za silovanje.

‘Gospodin McGregor pozdravlja istragu kako bi se dokazalo da su optužbe protiv njega lažne. Nakon što je odbio optuženoj platiti odštetu, ona se odlučila preko medija napraviti pritisak na njega. Ovo je sve samo kako bi se izvršio pritisak na našeg klijenta‘, poručili su njegovi odvjetnici.

Odvjetnik žene koja optužuje McGregora, Ariel Mitchell, tvrdi da joj osiguranje nije dozvolilo da otvori vrata i tako izbjegne silovanje, a dodaje i da ju je neposredno prije ulaska u zahod borac pozvao u hotelsku sobu.

- Conor ju je pitao da odu do njegove hotelske sobe. Čovjek s pletenicama ju je zatim zaustavio kod vrata toaleta, a onda ju je Conor zgrabio za ruku. Vjerovala je da odlaze, ali on ju je odvukao u toalet - rekao je Mitchell koji tvrdi da je njegovu klijenticu Irac natjerao da ga oralno zadovolji:

- Moja klijentica je popila najmanje šest pića i priznaje da se ne sjeća svih detalja. Nije znala ni tko ku je odvukao u toalet dok nije vidjela snimak.

McGreggor je i ranije imao nekoliko optužbi za silovanje, ali su svi procesi obustavljeni zbog nedostatka dokaza.

SPORNE SNIMKE POGLEDAJTE OVDJE I OVDJE.

Linker
02. svibanj 2024 07:07