TOMISLAV KRISTO Cropix
BOMBA IZ AMERIKE

Najbolji hrvatski MMA poluteškaš potpisao za UFC! ‘Dat ću zadnju kap krvi da izađem iz kaveza s podignutom rukom‘

Erslan se u ovom trenutku nalazi na Floridi u American Top Team dvorani gdje se priprema za UFC debi
Piše: Mihael FarkašObjavljeno: 17. srpanj 2024. 20:50

Najbolji hrvatski MMA poluteškaš Ivan Erslan (14-3, 1 NC) potpisao je za najjaču svjetsku MMA organizaciju, UFC! Vijest nam je potvrdio njegov trener Dražen Forgač. Hrvatska će sada imati još jednog borca u UFC-u uz Ivanu Petrović.

Erslan se u ovom trenutku nalazi na Floridi u American Top Team dvorani gdje se priprema za UFC debi. Posljednju borbu Erslan je odradio u veljači na KSW: Epic priredbi u Poljskoj gdje je nokautom u prvoj rundi svladao Ukrajinca Bohdana Gnidka. Nakon tog meča istekao mu je ugovor s poljskom organizacijom, ali nije ga obnovio.

Prvotno je potpisao ugovor za najbolju organizaciju u jugoistočnoj Europi, Fight Nation Championship (FNC) te je trebao nastupiti 7. rujna u Puli na FNC 18 priredbi, ali došlo je do promjene plana i Erslan će se boriti u UFC-u, a protivnika i datum borbe saznat ćemo naknadno. Erslan se povodom potpisa oglasio i na društvenim mrežama:

"Na moje veliko zadovoljstvo vam mogu konačno objaviti da sam potpisao ugovor s najvećom UFC organizacijom na četiri borbe. Moji snovi su se ostvarili, iako je nekad izgledalo tako daleko, Bog je uvijek imao bolje planove za mene od onih koje sam ja sam krojio.

Vijesti o borbi stižu uskoro i s nestrpljenjem čekam da vam objavim s kojim velikim imenom se borim.

Mogu vam obećati da ću uvijek s ponosom predstavljati našu domovinu i da ću dati zadnju kap krvi da izađem iz kaveza s podignutom rukom."

Linker
17. srpanj 2024 21:24