Marko Bojković

 GORAN MEHKEK/Cropix
UŽASAVAJUĆA SNIMKA

Neporaženi Srbin poslao zastrašujuću poruku: ‘Sprema se moja likvidacija! Ako mi se nešto dogodi...‘

U petak navečer maskirani napadač upao je u Bojkovićev stan u Beogradu i pretukao njegovu djevojku
Piše: SNObjavljeno: 26. prosinac 2023. 16:18

Jedan od najperspektivnijih srpskih MMA boraca Marko Bojković obratio se obožavateljima preko Instagrama i otkrio im da je dobio informacije da se sprema njegova likvidacija. Naime, u petak navečer maskirani napadač upao je u njegov stan u Beogradu i pretukao njegovu djevojku, koja je završila u bolnici, a potom joj je navodno poručio: "Pozdravi Bojkovića, neće još dugo, mi ćemo ga ušutkati".

Bojković se potom obožavateljima obratio na Instagramu:

- Dobio sam pouzdane informacije iz policijskih izvora da je moj život ozbiljno ugrožen i da postoji čak velika mogućnost da se sprema moja likvidacija - rekao je Bojković te naglasio da se ne radi o šali.

Otkrio je također i da njegov pravni tim sprema kaznenu prijavu te da će mediji i javnost uskoro o svemu biti obaviješteni.

- Znat će se točno tko stoji iza toga, sve ostaje zabilježeno i, ako se meni nešto dogodi, svi ćete znati točno tko je to napravio. Objavit ću točno ime i prezime čovjeka i ostalih koji stoje uz njega, tako da će biti velikih potresa. Ja sam prije svega borac i sportaš i meni ovakve stvari nisu potrebne, ali ja neću sjediti i čekati da neko ubije mene ili nekog mog bliskog - zaključio je Bojković.

Bojković je jedna od ponajvećih MMA zvijezda na našim prostorima. U dosadašnjoj karijeri još nije doživio poraz u oktogonu te je trenutno na omjeru od 5-0.

Linker
05. ožujak 2024 14:16