Dana White se nakon testa odlučio na potpunu promjenu životnih navika

 Louis Grasse/Shutterstock Editorial/Profimedia
NEPREPOZNATLJIV JE

Nevjerojatna transformacija prvog čovjeka UFC-a! Doznao da ima još 10 godina života i potpuno se promijenio

Dana White se podvrgnuo kontroverznom testu koji pokazuje koliko godina života ti ostaje
Piše: SNObjavljeno: 05. listopad 2022. 07:08

Prvi čovjek UFC-a Dana White odlučio se podvrgnuti poprilično kontroverznom testu koji pokazuje koliko još godina života imaš. Znanstvenici osporavaju takve testove, tvrde da ih ljudi trebaju izbjegavati i da je vrlo upitno koliko takav test doista može predvidjeti koliko će tko živjeti, ali White ih nije poslušao. I inače sve više Amerikanaca odlazi na te vrlo skupe genetske testove.

Taj pregled navodno može prepoznati hoćeš li dobiti bolesti poput raka, bolesti srca, ili Alzheimerove bolesti. Provode se isključivo pomoću analize krvi.

Uglavnom, Dana White se podvrgnuo testu i doznao da mu preostaje još 10 godina, ne promijenili li svoje životne navike. White je u podcastu otkrio da je bio na pregledu te da je nakon toga potpuno promijenio svoje životne navike, te danas izgleda kao potpuno "novi" čovjek.

"Izgubio sam 30 kilograma. Spavam od sedam do osam sati noću i ponovo se osjećam kao da mi je 35 godina", navodi White.

Na društvenim mrežama osvanule su fotografije prvog čovjeka UFC-a koje potvrđuju da nevjerojatnu transformaciju njegovog tijela. Prema ima 53 godine, White izgleda mlado i snažno, a još nedavno bio je s velikim viškom kilograma i u nikakvoj tjelesnoj kondiciji.

Možda tekst doista nije pouzdan, ali ako tako može motivirati čovjeka da se promijeni na bolje, ne vidimo u tome nešto posebno loše...

Linker
22. travanj 2024 01:08