Antonio Plazibat

 Screenshot (youtube, Antonio Plazibat)
POZNATA ZAMJENA

Plazibat otkazao nastup na Grand Prixu, još se nije oporavio od loma ruke iz prošlog meča

Na ovom natjecanju će nastupiti osam boraca, a pobjednik će osvojiti 500 tisuća dolara
Piše: HinaObjavljeno: 27. siječanj 2024. 09:29

Najbolji hrvatski kickboksač Antonio Plazibat otkazao je nastup na Gloryjevu Grand Prixu, a umjesto njega na turniru osam najboljih teškaša nastupit će Francuz alžirskih korijena Nordine Mahieddine.

Hrvatski borac je trebao nastupiti na "GLORY Heavyweight Grand Prixu" koji će se 9. ožujka održati u GelreDomeu u Arnhemu, međutim još uvijek se nije posve oporavio od loma ruke koju je zadobio u meču s Tariqom Osarom u lipnju prošle godine u Rotterdamu.

Iz Gloryja su objavili kako će Plazibatovo mjesto zauzeti 34-godišnji Nordine Mahieddine.

Na jednodnevnom turniru osmorice će nastupiti "kralj kickboxinga" Nizozemac Rico Verhoeven, te Tariq ‘Cookie’ Osaro, Levi Rigters, Uku Jurjendal, Bahram Rajabzadeh, Nabil Khachab i Sofian Laidouni, te Mahieddine. Pobjedniku turnira pripast će 500.000 dolara nagrade.

Verhoeven je dugogodišnji vladar Gloryjeve teške kategorije, a njegova titula prvaka na ovom turniru ćene biti pod upitnikom. Verhoeven naime, ne može izgubiti pojas na tom turniru, neovisno o plasmanu koji ostvari na Grand Prixu.

Iz Gloryja su koncem prošle godine objavili kako je Verhoeven potpisao novi, trogodišnji ugovor za Glory.

Verhoeven je više od dvije godine izbivao iz Gloryjevog ringa, a vratio se početkom studenog kada je jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Tariqa Osara i obranio pojas prvaka teške kategorije. Podsjetimo, Osaro je u lipnju ove godine u Rotterdamu pobijedio Plazibata i tako dobio priliku boriti se za naslov protiv Verhoevena.

Linker
05. ožujak 2024 14:03