Angela Hill s majkom i starijom bratom

 INSTAGRAM
PREKINUTO PUTOVANJE

Skinuli su im odjeću, uzeli uzorke kose i ubacili sondu u glavu i ruke: ‘Baku i djeda oteli su mi vanzemaljci‘

‘Oteti su i nisu se sjećali što se točno dogodilo, ali počeli su imati slične noćne more‘
Piše: SNObjavljeno: 06. studeni 2023. 10:09

Angela Hill prošlog je vikenda ubilježila novu pobjedu u UFC-ovom oktogonu, ovog puta protiv Denise Gomes, a to je ujedno bila i njezina 29 pobjeda u nizu.

Ipak, osim sjajne borilačke karijere, Angela ima i jednu zanimljivu životnu priču. Naime, njezini baka i djed, Barney i Betty tvrde kako su ih jedne godine prilikom povratka do njihove kuće u New Hampshireu oteli vanzemaljci.

Dvojac je tvrdio da je primijetio leteći tanjur kako lebdi iznad ceste da bi se tri sata kasnije probudili s totalnom amnezijom. Barney i Betty bili su podvrgnuti i hipnozi, a psihijatru su otkrili kako su ih vanzemaljci naizmjence vodili u sobu za preglede.

Vanzemaljci su im, prema njihovim tvrdnjama, skinuli odjeću i uzeli uzorke njihove kose, kože i noktiju. Također su im ubacili sonde u glavu, ruke, noge i kralježnicu.

Njihovu je priču podržala i sama Hill koja je prihvatila svoju obiteljsku povijest, govoreći za BBC Sport - to je za nas uvijek bila činjenica.

- Znamo da se nešto dogodilo, čak i ako nije točno ono što je objavljeno. Oteti su ih i nisu se sjećali što se točno dogodilo, ali počeli su imati slične noćne more - rekla je Hill, pa nastavila:

- Otišla sam u Philadelphiju gdje se nalazi očeva obitelj i razgovarala s njima o mom djedu. Nekako se sjećaju kada se to dogodilo, svi u to vjeruju.

Nakon što su Barney i Betty ispričali novinarima sve o svojim mukama, to je postala jedna od najpoznatijih priča o otmicama u povijesti SAD-a.

Njihova je priča 1966. postala i bestseler pod nazivom ‘Prekinuto putovanje‘, a zatim je 1975. pretvorena i u film pod nazivom ‘Incident s NLO-om‘. Barneyja je u filmu glumio James Earl Jones, a glumica iz filma Bonnie i Clyde, Estelle Parsons odigrala je ulogu Betty.

Hill je bila ponosna na neuobičajenu slavu bake i djeda.

- To je nekako super stvar za vidjeti na TV-u i poistovjetiti se s njom. Mislim da mnogi od nas traže odgovore u zvijezdama. Definitivno mislim da vani postoji život. Jesmo li bili u kontaktu s tim životom ili nismo, to je nešto za raspravu, ali, ako ništa drugo, puno se toga događa na ovom planetu što ni mi ne razumijemo - rekla je Hill.

Barney je preminuo 1969., a supruga Betty je umrla 2004.

Linker
27. travanj 2024 22:10