Instagram (Stipe Miočić)
NEVJEROJATNA PRIČA

Stipe Miočić: Luda žena me udarila na ulici, a moja zaručnica izlazi i - bum! Onda je stigla i policija...

‘U tom sam trenutku shvatio da želim da Ryan postane moja žena za cijeli život‘
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 11. kolovoz 2022. 10:35

Stipe Miočić (39) je UFC legenda teške kategorije. Tijekom godina izgradio je rezultatski veličanstvenu, ali i ponašanjem besprijekornu reputaciju u borilačkom poslu. Tih, hrabar i karakteran šampion, koji sjajno spaja sportsku karijeru s plemenitim poslom vatrogasca u Ohiju.

U više od 10 godina u UFC-u, Amerikanac hrvatskog podrijetla - zato nam je posebno drag, jer voli isticati naše korijene - nikad nije viđen u "trash talku", omalovažavanju protivnika i lakrdijaškom ponašanju. No, kada se malo opusti - kažu oni koji su s njim u stalnom kontaktu - upoznat ćete Stipu kao duhovitog tipa.

Tako je Miočić u jednom podcastu (The Residency Podcast) u eter ispričao jednu doista sjajnu priču. Priča se zbila nakon okršaja njega i Andreja Orlovskog u siječnju 2016. Pobijedio ga je tehničkim nokautom.

image
JASON SILVA/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

"Imam sjajnu priču o svojoj ženi, odnosno o večeri kada sam shvatio da je želim oženiti", krenuo je Stipe te nastavio: "Tada smo već bili zaručeni. Uglavnom, otišli smo u bar nakon meča s Orlovskim. Nakon male proslave napuštamo bar i zovemo Uber. Od bara do auta ima 10-15 metara. Idemo tako mi, petero nas je u društvu. Tamo je tip s kojim dogovaramo nekakav podcast, pa sam nakratko stao razgovarati s njim, dok je Uber već stigao. A onda djevojka istrči van, na ulicu, te želi u Uber koji nas čeka. Usput, možda je pet stupnjeva, a ona je u kratkom topiću. Kažem joj: "Prvo, ovo nije tvoj Uber. Drugo, obuci kaput, hladno je." Međutim, ona počinje nešto vikati, psovati i viče: "To je moj Uber!" Ja joj odgovaram: "Ne, moj je". Sada već razgovaram s vozačem i govorim mu da smo ga mi naručili." Ona se pak ne da: "Ne, ovo je moj Uber!" Kažem joj ja: "Smiri se". Ona meni: "Odmakni se". Ja njoj opet: "Smiri se... ". I ona se makne, vičući nešto.

Uđem u auto, a tip do mene viče toj ženskoj: "Budalo jedna." U tom trenutku se okrenem, prozor otvoren, a ona dotrči i udari me ravno u oko. I oko me zaboljelo! Počinjem kipjeti, sav sam pocrvenio od bijesa, ali prijatelj me uhvatio za prsa da ništa ne učinim. Kako sjedim u autu, a i prijatelj me drži, nisam se ni mogao pomaknuti. Međutim, moja zaručnica Ryan izlazi iz auta, te krene prema dotičnoj dami: "Koji si k.... udarila mog zaručnika? Što radiš?" Ženska je nešto promrmljala kao odgovor i krenula udariti Ryan!? Ryan izmiče i bum! Udarila je Ryan nju propisno! Ja gledam i ne vjerujem: "Vau, vrijeme je da idem kući, ovo je najuzvišeniji trenutak u mom životu. Vrijeme je da odem kući i napravim djecu."

Naravno da je priča nasmijala voditelja koji je zaključio kako je Stipina zaručnica imala više uličnih tučnjava nego on?

"Nikada se nije tukla, no kad je vidjela da me žena udarila nije mogla odoljeti. Ali priča tu nije završila. Izašao je i bratić moje zaručnice. On se potukao s tom ludom ženom, završili su na haubi Ubera, zaljuljali ga skroz. Uskoro je bratić djevojku okrenuo na leđa, te je pritisnuo na tlo. A ja cijelo to vrijeme nisam ništa napravio, samo sam pljunuo u njenom pravcu.

Miočić je na kraju poentirao:

"Iskreno, cijela ova priča je nekako nadrealna. Onda su prišli policajci i pitali što se dogodilo. Rekao sam da me zaručnica zaštitila, da me ta žena me krišom udarila, a imala je veliki prsten na ruci. Mogla mi je oko iskopati. Policajci su samo poručili da je dobila što je zaslužila. U tom sam trenutku shvatio da želim da Ryan postane moja žena za cijeli život. Baš se ponijela kao prava kapetanica."

Miočić je u karijeri koju mnogi smatraju najvećom svih vremena kad je u pitanju UFC-ova teška kategorija izgubio četiri od ukupno 24 meča. Okršaj koji je imao tu noć na ulici se ipak neće brojati...

Linker
14. travanj 2024 16:31