Connor Mcgregor

 JOHN GURZINSKI Afp
BORAC U ŠOKU

VIDEO: Conor McGregor doživio prometnu nesreću! ‘Bog nas je blagoslovio, nije bilo moje vrijeme...‘

Slavni borac doživio je prometnu nesreću u Dublinu pa nedugo potom objavio video s mjesta nesreće
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 27. siječanj 2023. 18:14

Conor McGregor može slaviti još jedan rođendan. Slavni MMA borac prošao je bez težih posljedica nakon što je automobil naletio na bicikl kojim se vozio u blizini svoje kuće u Dublinu.

Štoviše, ako je suditi po videu kojeg je snimio odmah nakon nesreće i objavio na društvenim mrežama, McGregor je, iako pod vidljivom šokom, smirivao vozača koji ga je udario.

"Upravo je automobil naletio na stražnji kraj moga bicikla. Sunčana zamka, vozač me jednostavno nije mogao vidjeti. Hvala ti Bože, nije bilo moje vrijeme. Hvala hrvanju i džudu također. Pomoglo mi je u padu", napisao je na Instagramu.

Nedugo potom sjeo je u automobil čovjeka koji je naletio na njega i dodao:

"S Mickom sam... Mick me udario svojim autom. Nije bilo naše vrijeme, Mick, to je sve. Bog nas blagoslovio, a mi smo još uvijek ovdje, hvala Bogu. To je jedino što je važno", kazao je MMA borac koji se ovoga ljeta planira vratiti u oktogon.



POGLEDAJTE PRVU EPIZODU ‘VAR SOBE‘

Hoće li ‘dvorske borbe‘ ostaviti traga na igru Dinama? Ima li Ivan Leko momčad za napad na prvo mjesto? Zašto je Osijek ušao oslabljen u nastavak sezone? Tko će izboriti četvrto mjesto i europske nastupe? Odgovore na ta i mnoga druga pitanja pronađite u prvoj epizodi našeg novog podcasta ‘VAR soba‘ u kojem je gostovao Ilija Lončarević.

Linker
09. travanj 2024 23:39