PATRICK T. FALLON Afp
NAMJERNO GA ISPROVOCIRAO

VIDEO: Iznervirani Mike Tyson do krvi izudarao pijanca u avionu! Pojavila se i snimka brutalne ‘lekcije‘

Provokacije i zadirkivanja nešto su što kod Iron Mikea jednostavno ne prolazi.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. travanj 2022. 18:41

Srijeda navečer, noć na četvrtak, jedan zrakoplov na liniji iz San Francisca za Floridu, i u njemu - Mike Tyson. Zvuči kao početak kakvog igranog filma akcijske, borilačke tematike. Zapravo, nismo daleko od traga za istinom, jer borba je i postojala, i to s jednim pijanim neznancem. Iron Mike upotrebljavao je šake, i to na nekoliko tisuća metara iznad površine Zemlje.

Neznani pijanac je, kako javlja uvijek dobro obavješteni TMZ Sports, počeo vrijeđati Tysona dok je ovaj mirno boravio u svome sjedalu. Inače, prije ukrcavanja u zrakoplov Mike se fotografirao s momcima koji su ga, kako se vidi na priloženim video-zapisima, maltretirali za vrijeme leta. Neko je vrijeme bio "kul", ali onda je reagirao te uz korištenje šaka ukazao grupici zlosretnika na to kako se valja ponašati.

Još detaljnije, Tyson je s jednim od njih uslikao selfie prije polijetanja, a onda je drugi čovjek iz grupice na silu pokušavao uspostaviti razgovor s njime, u vidno pijanom stanju. Tysonu se sve to zajedno baš i nije slušalo pa je reagirao, ovako kako je to zapisano u videu... Pijanac je dobio po čelu, a po dolasku na Floridu čekao ga je i razgovor s policijom.

Linker
26. travanj 2024 12:09