Marko Bojković (treći s lijeva)

 SCREENSHOT/YOUTUBE
BIZARNE SCENE

VIDEO Kaos u susjedstvu: Srpska zvijezda bacala novac u publiku, djeca skočila na pozornicu

Marko Bojković je poznat po tome da na ceremonijalnom vaganju uvijek napravi show
Piše: Mihael FarkašObjavljeno: 12. srpanj 2024. 19:43

U petak popodne održano je ceremonijalno vaganje za novu priredbu najjače regionalne organizacije kada su u pitanju mješovite borilačke vještine, Fight Nation Championshipa. Ovo će biti 18. velika priredba, a prvi puta u povijesti grad domaćin je Banja Luka.

Cijeli događaj predvodit će borba između najveće mlade zvijezde, srpskog borca Marka Bojkovića te bivšeg izazivača za titulu lake kategorije FNC-a, Arlena Benksa. Na vaganju su odradili posljednje sučeljavanje te je Bojković, kao što to uvijek i bude slučaj, napravio pravi show.

Prvo je tijekom sučeljavanja Benksu u hlačice gurnuo nekoliko novčanica, koje je Brazilac podijelio publici u prvim redovima, a zatim je krenuo pravi kaos. Bojković, nadimka "The Skull Crusher" poznat je po tome da velik dio njegove fan baze čini omladina, a on je na društvenim mrežama najavio da će dijeliti novac prisutnima.

image
SCREENSHOT/INSTAGRAM

Čim je završio s davanjem izjave voditelju Marku Petraku, počeo je dijeliti i bacati novac u publiku i nastao je totalni metež, mnogi su čak i skočili na pozornicu, a zatim je vaganje završilo.

Snimku ceremonijalnog vaganja možete pogledati OVDJE, a dio gdje Bojković kreće bacati novac kreće na 21:24. Priredba je na rasporedu u subotu (13. srpnja) s početkom u 19 sati, a prijenos će se moći pratiti putem Voyo servisa.

Linker
12. srpanj 2024 19:46