Majka nokautirala sinovu bivšu

 SCREENSHOT
BIZARNA BORBA

VIDEO Ljuta 50-godišnjakinja u MMA ringu nokautirala bivšu djevojku svojeg sina: ‘Ultimativna osveta‘

Clout MMA je u Poljskoj organizirao borbu između Malgorzate Zwierzynske i Nike Alokin
Piše: SNObjavljeno: 30. listopad 2023. 22:40

Da vam je ovo netko ranije rekao, vjerojatno ne biste vjerovali da tako nešto uopće postoji, no danas je u svijetu borilačkih sportova sve moguće, pa tako i borba jedne majke protiv bivše djevojke njenog sina. Snimka na kojoj se vidi kako je 50-godišnjakinja nokautirala 19-godišnju sinovu bivšu ubrzo je, kako prenose Talksport i Daily Mail, postala viralni hit.

Clout MMA je u Poljskoj organizirao borbu između Malgorzate Zwierzynske i Nike Alokin. Zwierzynska je ranije snimala videe sa svojim sinom Danielom i tako stekla slavu, a status je iskoristila kako bi se obračunala s Danielovom bivšom.

Iako su svi stavili Alokin u ulogu favorita, na kraju je doživjela šokantan poraz. Video u kojem 31 godinu starija Zwierzynska pobjeđuje nokautom pogledalo je na X-u preko 1.8 milijuna ljudi. Danielova majka je s nekoliko snažnih udaraca pogodila njegovu bivšu i nokautom je složila na pod za pobjedu.

"Ne bih se htio sukobiti s ljutom majkom", napisao je jedan od komentatora na X-u, dok su drugi komentirali da je "osvetila sina", kako se "nikada ne smije igrati s majkom nakon što slomite srce njenom djetetu" te kako je riječ o "ultimativnoj osveti".

Linker
22. travanj 2024 19:34