MIKE EHRMANN Getty Images Via Afp
IRAC ‘OTVARA ŠAMPANJAC‘

VIDEO: Na pomolu veliki obrat? McGregor je optužen za silovanje, ali ova snimka mogla bi promijeniti sve!

‘Snimke dokazuju naše stavove, radujemo se brzom završetku istrage‘, rekli su njegovi odvjetnici
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 17. lipanj 2023. 19:57

Novi dokazi mogli bi spasiti Conora McGregora optužbi za silovanje. Irska MMA zvijezda postala je predmet istrage nakon optužbi da je silovao djevojku u vrijeme NBA finala u Miamiju. Jučer se pojavio snimak na kojem se jasno vidi da je McGregor zaista odvukao djevojku u WC dvorane u kojem se silovanje navodno dogodilo.

- Conor ju je pitao da odu do njegove hotelske sobe. Čovjek s pletenicama ju je zatim zaustavio kod vrata toaleta, a onda ju je Conor zgrabio za ruku. Vjerovala je da odlaze, ali on ju je odvukao u toalet. Moja klijentica je popila najmanje šest pića i priznaje da se ne sjeća svih detalja. Nije znala ni tko ku je odvukao u toalet dok nije vidjela snimak - kazao je žrtvin odvjetnik Ariel Mitchell.

image

Connor McGregor u Miamiju

MEGAN BRIGGS Getty Images Via Afp

Sada se međutim pojavio još jedan snimak koji bi McGregoru mogao itekako olakšati odbranu. Navodna žrtva snimljena je s njim u noćnom klubu nakon navodnog silovanja, a njezin odvjetnik ne misli kako to bitno mijenja slučaj jer je uostalom u svome iskazu policiji kazala kako je bila s McGregorom u društvu i nakon silovanja.

- Moja klijentica je najavila kako će biti snimci prije i nakon događaja. Razlika u razgovoru između njih je itekako vidljiva. Ovi snimci su dokaz tome - poručio je Mitchell.

S druge strane, McGregorovi odvjetnici "otvaraju šampanjac" nakon što je posljednja snimka objavljena.

- Naša pozicija na ovu temu se mijenja. Snimka samo čvrsto dokazuje naše stavove. Radujemo se brzom okončanju istrage - kratko je poručila pravna zastupnica problematičnog Irca Barbara R. Llanes.

Linker
01. svibanj 2024 03:19