Alen Babić i Steve Robinson

 

 John Walton/pa Images/profimedia
DOMINACIJA U LONDONU

VIDEO Pogledajte ‘bombe‘ Alena Babića koje su uništile Britanca, Hrvat ga demolirao: ‘Brate, prošao sam horor‘

Robinson je na koncu jedva stajao na nogama, sudac je morao prekinuti meč
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 31. ožujak 2024. 20:27

Alen Babić vratio se u ring nakon gotovo godinu dana pobjedom protiv Britanca Stevea Robinsona tehničkim nokautom u šestoj rundi.

Hrvatski boksač je na borilačkoj priredbi Bad Blood u londonskoj O2 Areni osvojio svaku rundu. Robinson je na koncu jedva stajao na nogama, prestao je uzvraćati udarce i završio u takvom stanju da je sudac morao prekinuti borbu. SITUACIJU POGLEDAJTE OVDJE

Babiću, poznatom i pod nadimkom The Savage, je ovo bila prva borba otkako je izgubio od Lukasza Rozanskog i sada je na omjeru 12-1.

- Vratio sam se. Sretan sam što sam ovdje, hvala svima na dolasku. Krenuo sam od prve borbe, a završio u meču za titulu. Sad idemo ponovno - Savage 2.0. Sretan sam što sam se vratio, to sam ponovno ja, ne mogu me ozlijediti. U zadnjem meču sam naletio na udarac koji me povrijedio, a to znači da je u glavi nešto bilo pogrešno. Sada sam dobro, primio sam par udarac. On je strašan lik, svaka mu čast, uputio je par ludih udaraca - rekao je Babić za Sky Sport.

Prokomentirao je i promjenu trenera.

- Prošao sam horor, brate, u posljednjih godinu dana. Navijači me nisu štedjeli. Prošao sam horor. Hvala Ujedinjenom Kraljevstvu i Sky Sportsu što su me opet pozvali. Znam koliko je danas teško dobiti drugu priliku - zaključio je zadovoljno.

Linker
31. ožujak 2024 20:27