ANTE CIZMIC
BOLNE SCENE

VIDEO: ‘Za ovo nema opravdanja!‘ Pogledajte brutalni nokaut najmoćnijeg hrvatskog kickboksera

Osaro je dominirao svih pet rundi, a minutu prije kraja meča završio je posao
Piše: HINA/SNObjavljeno: 18. lipanj 2023. 11:39

Najbolji hrvatski kickboksač Antonio Plazibat nije uspio osvojiti naslov privremenog prvaka Gloryjeve teške kategorije nakon što je u rasprodanoj Rooterdam Ahoy areni izgubio od Nizozemca nigerijskih korijena Tariqa Osara nokautom u petoj rundi.

Osaro je dominirao svih pet rundi, a minutu prije kraja meča i nokautirao hrvatskog borca. Bio je to Plazibatov peti poraz uz 22 pobjede, dok je Osaro upisao 25. pobjedu uz dva poraza i dvije neodlučene borbe.

POGLEDAJTE OVDJE KAKO JE OSARO NOKAUTIRAO PLAZIBATA

Bila je to glavna borba borilačkog spektakla "Glory Collision" koji se sastojao od devet borbi. Pobjednik ovog meča izborio je okršaj za naslov prvaka protiv dugogodišnjeg vladara teške kategorije Nizozemca Rica Verhoevena koji je trenutačno ozlijeđen.

- Nema opravdanja, bez obzira na ozljedu. Nema nikakvog opravdanja. Ne želim da me itko žali. Pogledat ću borbu kada stignem kuće. Neću davati najave da ću se vratiti. Nadam se da je barem borba bila zabavna. Osjetio sam ruku, nešto je kliknulo. Ali nema opravdanja, pobijedio me pošteno. Slomio je ruku jednim kickom. Ne znam koliko će trebati da zaraste, koliko će trajati oporavak - rekao je Plazibat nakon meča.

Linker
28. travanj 2024 00:36