Marko Milanović

 MARIO MIHALJ
PROGLAŠENI LAUREATI

Dodijeljene nagrade za najuspješnije hrvačice i hrvače u Hrvatskoj, Milanovićev sin je najbolji kadet!

Riječ je o odluci Stručno-trenerske komisije Hrvatskog hrvačkog saveza, a na prijedlog trenera
Piše: Dean BauerObjavljeno: 29. siječanj 2022. 21:33

Hrvatski hrvački savez iskoristio je prigodu Grand Prix Zagreb Opena za dodjelu nagrada najuspješnijim hrvatskim hrvačima i hrvačicama, kao i trenerima, sucu i klubu u prošloj 2021. godini. Riječ je o odluci Stručno-trenerske komisije Hrvatskog hrvačkog saveza, a na prijedlog trenera

Najbolji hrvatski hrvač u olimpijskoj 2021. je očekivano Ivan Huklek kod seniora. Najbolji hrvač u Premier ligi odnosno Prvenstvu Hrvatske je Sandro Frankol. Za uzrast mlađih seniora, čast najboljeg hrvača pripada Pavelu Puklavecu. Najbolji junior je Luka Malobabić, a najbolji kadet Marko Milanović, sin aktualnog predsjednika države. Najbolja hrvačica u starijim dobnim uzrastima je Iva Gerić, a najbolja u mlađim uzrastima u 2021. je Veronika Vilk.

Najuspješniji trener je Danijel Janečić, najuspješniji sudac Zvonko Očić. Nagrađeni su i klubovi, pa je tako HK Slatina najuspješniji klub u mlađim uzrastima, u kategoriji žena; HK Ludbreg najuspješniji kod žena stariji uzrasti; HK Sesvete, najbolji klub u mlađim dobnim uzrastima muškaraca, a istim klubu je pripala očekivano i nagrada za najuspješniji klub u starijim dobnim uzrastima hrvača.

Hrvački klub Metalac je najuspješniji u Premier ligi. Priznanja za doprinos razvoju hrvanja dobili su Franjo Šagud, Ivica Vlašić, Vladimir Sekulić, Miro Maras i Danko Šunić.

Linker
16. travanj 2024 20:22