Nikolina Brnjac i Barbara Matić

 SN
JUDO

Ministrica Brnjac primila našu dvostruku svjetsku prvakinju: ‘Čestitke Barbari na sjajnom kontinuitetu uspjeha‘

Uz Barbaru su u delegaciji bili i njezin trener Vladimir Preradović, počasni predsjednik Saveza Tomislav Čuljak...
Piše: SNObjavljeno: 12. svibanj 2023. 18:03

Ministrica Nikolina Brnjac danas je primila dvostruku svjetsku prvakinju u judu Barbaru Matić, koja je jučer u Dohi svojem nizu medalja dodala i svjetsku broncu. Naime, bilo je to treće uzastopno odličje naše najbolje judašice sa svjetskih prvenstava čime je još jednom potvrdila kako je i dalje jedna od najboljih judašica svijeta. U borbi za brončanu medalju u kategoriji do 70 kilograma Barbara je svladala Elvismar Rodriguez iz Venezuele.

"Čestitam Barbari na ovom izvrsnom postignuću, a ponajviše na sjajnom kontinuitetu osvajanja medalja na najvećim natjecanjima. Biti toliko dugo u samom svjetskom vrhu je uistinu izniman podvig i želim joj puno sreće u daljnjim sportskim izazovima. Ovom prilikom, čestitam i Hrvatskom judo savezu na odličnom radu i svim aktivnostima u kojima im Ministarstvo turizma i sporta daje kontinuiranu podršku“, izjavila je ministrica Brnjac.

Uz Barbaru Matić u delegaciji su bili i njezin trener Vladimir Preradović, počasni predsjednik Hrvatskog judo saveza Tomislav Čuljak, dopredsjednik Dean Bogić, glavni tajnik Hrvoje Lindi i zamjenica glavnog tajnika Ana Krauthacker.

Linker
27. rujan 2023 09:44