Arhivska fotografija

 DAMIR KRAJAC Cropix
PRVENSTVO BALKANA

Nitko nam nije ravan, Hrvatska pomela konkurenciju u susjedstvu i kući se vratila s čak 14 medalja

Ema Juričić prvakinja je Balkana za mlađe seniore u borbama u kategoriji do 68 kg
Piše: Dean BauerObjavljeno: 20. studeni 2023. 12:18

Hrvatska karate reprezentacija osvojila je tri zlatne i jedanaest brončanih medalja na Prvenstvu Balkana za kadete, juniore i mlađe seniore, a koje se održalo u glavnom slovenskom gradu, Ljubljani.

Ema Juričić prvakinja je Balkana za mlađe seniore u borbama u kategoriji do 68 kg. Do zlata još su stigle juniorka Sara Tomić (do 66 kg) i kadetkinja Katja Šegavčić u katama.

U konkurenciji mlađih seniora brončane medalje su osvojili - Damjan Ćilo Bravarić u katama, Patricija Prga (do 55 kg), Luka Tomljanović (do 67 kg) i Max Fajerbach (do 84 kg), te hrvatska muška reprezentacija ekipno u borbama (Mileta, Baždarić, Fajerbach, Huzanić, Puce, Tomljanović, Milinović).

Brončana je i muška kadetsko-juniorska vrsta u katama (Fileš, Huić, Žeinski), kao i ženska juniorska u ekipnim borbama (Bešlija, Filkoivć, Tomić, Sambol), te juniorka Tonka Beriša u kategoriji do 53 kg.

U kadetskoj konkurenciji brončani su muška reprezentacija u borbama - Tušlan, Suhina, Slišković, Juričić, Buršić, Matijević, Šoltić), kao i ženska vrsta u borbama - Filipović, Strahija, Trstenjak, Guščić), ali i Aida Trstenjak (do 47 kg).

Linker
08. svibanj 2024 15:34