Screenshot: YouTube
NIČIM IZAZVAN

Bosanac iz najkrvavijeg meča u povijesti otkrio: 'Cro Cop je od mene tražio ludu cijenu od 250.000 eura'

'Mirka smatram jednim od najboljih boraca na Balkanu, ali mislim da je vrijeme da ga skinem s top liste najboljeg, a to ću i učiniti ako dođe do borbe', izjavio je prije dvije godine bosanskohercegovački MMA borac Denis Stojnić i započeo javnu polemiku s Mirkom Filipovićem. Zašto je sada ponovno progovorio o nikad održanom meču, ostaje pomalo nejasno.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 27. listopad 2015. 22:32

Stojnić je Filipovića opet 'okrznuo' na svome Facebooku, u odgovoru sunarodnjaku Tomi Spahoviću koji ga je poželio u borbi za titulu (poluteška kategorija) na turniru FFC 21 (20. studenog u novoj riječkoj dvorani Zamet).

Jedna od borbi večeri trebala bi biti i ona za titulu FFC prvaka u poluteškoj kategoriji između popularne 'BiH zvijeri' Tomislava Spahovića i poljske nadolazeće zvijezde, strašnog udarača Marcina Prachnija.

Spahović je, međutim, i svom Sarajliji Stojniću otvorio vrata meča za titulu:

"Ako slučajno dođe do ozljede Marcina Prachnija kao što je to obično slučaj u našem sportu, neka uskoči njegov glavni sparing partner Denis Stojnić. Rado ću mu prirediti dobrodošlicu u FFC. U bilo kojoj kategoriji, može i u teškoj", napisao je gorostasni Spaha na Facebooku i odmah dobio odgovor.

Stojnić protiv Caina Velasqueza

Zašto je Stojnić opet progovorio i o nikad održanom meču protiv Mirka Filipovića, nije jasno.

"Drago mi je što redovno dobivam pažnju od hrvatskih medija, a to znači da me cijene kao borca i kao sportaša. Što se tiče prozivke mog sugrađanina Tome, meni nije problem sudjelovati u tom spektaklu i mislim kako bi cijelo Sarajevo voljelo vidjeti tu borbu. Zamolit ću njegovog organizatora da kontaktira mog menadžera te da dogovorimo datum i cijenu koju bih ja prihvatio. Ja njega sigurno neću odbiti, kao što je mene Cro Cop, koji je tražio ludu cijenu od 250.000 eura da bi se borio protiv mene.

Krvavi okršaj Stojnića i Struvea

Mirko je za sada za mene prošlost, jer on se bori u najboljoj i najpriznatijoj organizaciji svijeta, UFC-u. Isto tako, cijenim njegovu cijenu koju je tražio, ja sam sportaš od glave do pete i dolazim iz sportske obitelji gdje poštujemo jedni druge i zakon. Tomo bi se protiv mene morao boriti u teškoj kategoriji, kao što je i izjavio. Ovaj meč bi mu puno pomogao oko napretka, a možda bi došao i do toga da postane UFC borac. Ipak sam ja imao meč protiv Caina Velasqueza, koji me nije uspio nokautirati, kao i najkrvaviji meč u povijesti, protiv Stefana Struvea. Ove godine sam savladao bivšeg UFC prvaka, Ricca Rodrigueza i legendarnog nokautera, Mighty Moa. Sada je na FFC-u da kontaktira mog menadžera i da dogovorimo tu borbu. Kad se to riješi, ja ću biti spreman", poručio je Stojnić preko Facebooka.

Linker
30. lipanj 2024 20:27