Zagreb, 071009.Arena Zagreb.Rukometna utakmica 2.kola C skupine Lige prvaka CO Zagreb - Alingsas.Na slici: Kiril Lazarov 7, Pontus Johansson 13.Foto: Nenad Dugi / Cropix
 Nenad Dugi / CROPIX
RUKOMETNI TRANSFERI

Buran dan u Kutiji: Lazarov se vratio u Zagreb, Kopljar odlazi u berlinski Fuchseu

Senzacija dolazi iz Ciudad Reala, točnije Atletico Madrida kako se sada zove taj slavni rukometni klub. Kratko i jasno Kiro Lazarov ponovo je igrač Zagreba
Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 15. srpanj 2011. 14:36

Kao i posljednjih godina, od mirnog ljeta u Zagrebu nastane vruće. Tako je prije dvije godine otišao Domagoj Duvnjak, nakon Igora Vorija, a sada postoji mogućnost da se dogodi i odlazak Marka Kopljara prema berlinskom Fuchseu.

Kao što je poznato, mladi hrvatski reprezentativac ima ugovor sa Zagrebom još godinu dana, a kao interesent za njegove usluge pojavio se berlinski klub koji je ove sezone bio najveće iznenađenje Bundeslige i koji će prvi puta u povijesti igrati i Ligu prvaka. Marko Kopljar proteklih dana boravio je u Berlinu, obavio liječničke preglede, pa ako bude postignut dogovor između Zagreba i njemačkog kluba, lako je moguće da Kopljar već od početka sezone bude u Bundesligi.

Slijede dogovori između Zagreba i igrača, točnije u pitanju je odšteta, koja nije mala stavka kada je riječ o mladom reprezentativcu kojem je Zagreb posljednjih godina iskazao silno povjerenje.

Odlazak Kopljara otvorio bi popriličnu rupu na poziciji desnog vanjskog igrača uoči starta nove sezone. Tek kad se vidi kako će se situacija rasplesti, vidjet će se i sljedeći potez Zagreba.

A senzacija dolazi iz Ciudad Reala, točnije Atletico Madrida kako se sada zove taj slavni rukometni klub. Kratko i jasno Kiro Lazarov ponovo je igrač Zagreba. Naime, po ugovoru između Zagreba i Ciudad Reala, španjolski klub bio je dužan u određenim vremenskim razmacima isplaćivati Zagrebu rate odštete za makedonskog reprezentativca. No, posljednji rok, 30. lipnja, Ciudad Real nije ispoštovao i po ugovoru automatski Lazarov je ponovo na Zagrebovoj listi.

- Točno je da je Ciudad zakasnio i da nam se zbog zakašnjenja obratio mailom, ali je isto tako točno da su sada nastale nove okolnosti i da je naš klub zainteresiran za nove pregovore sa Španjolcima. Kako će oni završiti, u ovom trenutku teško je reći. Istina je i to da je Ciudad Real ponudio da sa zakašnjenjem plati zaostalu ratu za Lazarova, no mi na to nismo pristali i Lazarov je ponovno naš igrač. Upoznati smo s njihovim problemima i promjenama adrese, no to u ovom slučaju ne mijenja na stvari - rekao je odlučno direktor Zagreba Bartol Kaleb.

Linker
19. svibanj 2024 11:04