Ronald Gorsic / CROPIX
SEHA LIGA

Červar slavio u Zagrebu

Piše: Predrag ŽukinaObjavljeno: 07. prosinac 2013. 21:16

Lino Červar boravio je u subotu u Zagrebu gdje je s Metalurgom istoimenom hrvatskom prvaku očitao lekciju u utakmici 12. kola regionalne SEHA lige. Rezultat 30-25 za skopsku momčad mogao je biti i gori za domaću momčad čiji su igrači tijekom 60 minuta pokazali nezrelost. Zapucali su toliko zicera i napravili toliko tehničkih pogrešaka kao rijetko kada. Pobjeda se stoga niti ne može pripisati odličnom Staniću na vratima (17 obrana) i iskusnom Vugrincu (7 pogodaka). U redovima domaće momčadi probuđeni Šebetić bio je najefikasniji sa šest pogodaka, pet je (četiri iz sedmeraca) dodao Zlatko Horvat. ostali su u dobroj mjeri zakazali, posebno mladi Stipe Mandalinić. Inače najbolji strijelac momčadi, zabio je samo jedan pogodak.

- Bili smo bolji, Zagrebu je falilo smirenosti u napadu. Mi smo dosad bili koncentrirani na Ligu prvaka, sad ćemo se okrenuti malo više SEHA ligi, kratko je rekao Lino Červar.

U drugoj utakmici 12. kola odigranoj u subotu Vardar je očekivano pobijedio Brest Meškov 29-24. CO Zagreb je ostao na prvom mejstu sa 30 bodova, slijedi ga Tatran Prešov sa 27 (-1), Vardar 25 (-1) i Metalurg 18 (-3)...

Linker
27. travanj 2024 19:57