Ante Cizmic / CROPIX / CROPIX
GENIJALAC

'ČINIO JE ČUDA!' SUIGRAČI SIPALI KOMPLIMENTE O JUNAKU VELIČANSTVENE POBJEDE 'Ne bih htio da se dečko umisli, ali odigrao je fenomenalnu utakmicu'

Piše: HinaObjavljeno: 15. siječanj 2018. 00:08

"Ne bih htio da se dečko umisli, ali Luka Cindrić je odigrao fenomenalnu utakmicu i vukao nas je prvo poluvrijeme kada je bilo teško", kazao je hrvatski rukometaš Jakov Gojun nakon pobjede nad Islandom (29-22) u Splitu.

"Naravno da nije bilo lako, pogotovo u prvom dijelu kada se nismo uspjeli odvojiti. No, Cindrić je napadu činio čuda, stali smo čvrsto u 5-1 obrani, a u drugom dijelu je nekoliko Stevanovićevih obrana osiguralo ovako visoku pobjedu", kazao je Gojun, koji je kazao da želi i pobjedu protiv Švedske.

"U utorak nas čeka Švedska, a mada smo se plasirali u drugi krug, želimo u Zagreb otići sa sva četiri boda", izjavio je Gojun.

Manuel Štrlek je postigao pet golova i pponovno je bio jedan od najboljih igrača utakmice.

"Hvala splitskoj publici koja nas je gurala kada je bilo gusto u prvom poluvremenu. Islanđani se nisu dali, makar smo uspjeli u naumu da spriječimo njihovu kontru i polukontru. Ništa nije gotovo, moramo pobijediti i Švedsku i otići s maksimalnih 4 boda u drugi krug"

Pravo osvježenje Hrvatska je dobila i ulaskom mladog Marka Mamića. Nošen atmosferom s tribina, Mamić je odmah po izlasku na teren počeo puniti mrežu Islanđana te je u konačnici zabio ukupno četiri pogotka. Ako ćemo suditi po utakmici u Splitu, Hrvatska je u njemu dobila sjajnog igrača za budućnost.

"Prvi puta igram pred ovakvom publikom, osjetio sam taj poticaj. Kada netko dobije priliku, onda se iskaže se i to se danas dogodilo sa mnom, idući puta će s nekim drugim. Publika puno znači. Zasad ovo izgleda dobro, igrali smo strpljivo i pametno. Igralo se za Domagoja", skromno je poručio Mamić.

Rezultati by SofaScore

Linker
20. travanj 2024 00:42