Screenshot: Facebook
'KAO CAPTAIN CROATIA'

Cro Cop zapanjio fantastičnim izgledom: 'Isuse, biceps mu je veći od moje glave!'

Premda je do novog meča Mirka Filipovića ostalo više od tri mjeseca, jedan od najboljih boraca svih vremena započeo je s napornim pripremama za novi izazov u UFC-u. Navijači su nepodijeljeni - Cro Cop sigurno pobjeđuje, a sudeći po fotografijama na Facebooku, Filipović će do studenog izgledati kao holivudski 'akcijski heroj'.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 28. kolovoz 2015. 13:18

Mirkov protivnik na premijernoj priredbi u Seulu bit će Anthony Hamilton, 35- godišnji Amerikanac koji u dosadašnjoj u karijeri ima omjer od 14 pobjeda i 4 poraza.

Od toga je u UFC-a odradio 4 borbe (dvije pobjede i dva poraza), a zadnji put se borio iste večeri kad i Mirko, pobijedivši 11. travnja ove godine Daniela Omielanczuka u Krakowu. Podsjećamo, Filipović je te večeri najavio veliki povratak u UFC, nokautiravši laktovima starog dužnika Gabriela Gonzagu.

Hamilton je fizički impozantan, gotovo je deset centimetara viši od našeg borca i ima 115 kilograma, ali sudeći po zadnjim fotografijama s Filipovićevog treninga, i hrvatska legenda izgleda fantastično.

Mirko je sjajnom formom zapanjio čak i vlastite navijače, tj. prijatelje koji ga redovno prate na Facebooku, a osim uobičajenih pohvala tipa 'Mirko najbolji od njaboljih' i 'Uništi Hamiltona!', dobio je i pregršt originalnih komentara.

"Isuse, biceps mu je veći od moje glave!".

"Kako su Couturea zvali 'Captain America', tako bi mi Mirka trebali zvati 'Captain Croatia'. Izgleda kao neki akcijski heroj".

"Superman, 'Ljudi u crnom' i Mirko!", samo su neki od komentara na novi izgled Filipovića, koji je fotki pozira sa svojim trenerom Mariom Mlinarićem i prijateljem.

Linker
28. lipanj 2024 12:07