Ante Cizmic / CROPIX
DERBI OD KRUCIJALNE VAŽNOSTI

DEMOLIRAO BAHREIN S JEDANAEST GOLOVA PA ZATIM OTKRIO 'RECEPT' ZA POBJEDU PROTIV ŠPANJOLACA 'Moramo se koncentrirati na to'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. siječanj 2019. 23:44

Hrvatski rukometaši pobijedili su Bahrein rezultatom 32:20 i mogu biti zadovoljni dosadašnjim tijekom Svjetskog prvenstva. Ostvarili su četiri pobjede u četiri utakmice bez većih poteškoća. Nitko se nije ozlijedio, odmoreni su svi važniji igrači i Červarovi izabranici mogu se posvetiti isključivo najvećem izazovu u skupini - utakmici protiv svjetskih prvaka Španjolaca.

Protiv Bahreina briljirao je jedan od najboljih hrvatskih reprezentativaca Manuel Štrlek koji je postigao čak jedanaest pogodaka te je potpuno zasluženo dobio nagradu za najboljeg igrača utakmice.

Štrlek je prokomentirao trenutnu situaciju u momčadi, a zatim i otkrio 'recept' za pobjedu protiv Španjolaca:

"Sva sreća, nitko se nije ozlijedio. Moram čestitati dečkima, odigrali su stvarno jako dobro sve ove četiri utakmice. Sutra će biti iznimno teška utakmica, ali smatram da smo dovoljno kvalitetni da ih možemo pobijediti. Umorni jesmo, ali mi smo na to navikli, svako prvenstvo igramo puno zahtjevnih utakmica. Španjolci igraju obranu jako dobro, a imaju i možda najbolju tranziciju u ovome trenutku. Mi se moramo koncentrirati na to da zabijemo one 'lake' šutove i da ne griješimo previše. Dobra smo klapa i mislim da im možemo parirati. Naravno, i navijači su dali svoj obol i hvala im na tome, nadam se da će i sutra u velikom broju biti s nama.", poručio je Manuel.

Utakmica protiv Španjolske na rasporedu je u četvrtak u 20:30 h.

Rezultati by SofaScore

Linker
27. travanj 2024 14:40