DETROIT,MICHIGAN - SEPTEMBER 21 : Chris Chelios #24 of the Detroit Red Wings skates in a pre-season game against the Pittsburgh Penguins played at the Joe Louis Arena on September 21,2007 in Detroit,Michigan,USA. The Red Wings won 1-0 in overtime. (Photo by Claus Andersen/Getty Images)
 Claus Andersen
NHL

Detroit slavio protiv Colorada

Piše: HinaObjavljeno: 28. veljača 2016. 15:01

Detroit Red Wings i Colorado Avalanche su odigrali sinoć utakmicu na otvorenom pred 50,095 gledatelja na Coors Fieldu, a slavili su Red Wingsi sa 5-3.

Brad Richards, kojem je ovo peta NHL utakmica na otvorenom, zabio je gol za 4-3 za Red Wingse minutu prije kraja zadnje trećine, dok je pobjednički gol 40 sekundi prije kraja zabio Darren Helm.

Vratar Petr Mrazek je imao 24 obrane u slavlju svoje momčadi, a striejlci prva tri gola na utakmici za Detroit su bili Tomas Tatar, Gustav Nyquist i Justin Abdelkader. Ovo je druga uzastopna pobjeda Red Wingsa.Nakon što je Detroit poveo u prvoj trećini pogotkom Tatara, Colorado je izjednačio golom Nathana McKinnona, a na 2-1 je povećao Tyson Barrie. Druga je trećina prošla bez golova, a u zadnjoj je poveo Detroit nakon što je Abdelkader zabio za 3-2. Izjednačio je za Colorado Alex Tanguay 14 sekundi kasnije. Semyon Varlamov je obranio 23 udarca prema vratima Colorada.

Linker
30. rujan 2024 12:21