GORAN MEHKEK Cropix
POZNATI FINALISTI

Dinamo u dramatičnoj borbi izborio finale Superkupa: Aktualni prvak Hrvatske slavio nakon raspucavanja

U osnovnom dijelu utakmice gosti iz Omiša dvaput su vodili, ali i propustili pobijediti
Piše: HINAObjavljeno: 09. rujan 2023. 21:36

U nedjeljnom finalu Superkupa u fustalu, turnira koji se održava u Zagrebu, igrat će aktualni prvak Futsal Dinamo te drugoligaš Šibenik 1983.

Oba su sastava u polufinalu slavila nakon raspucavanja. Prošlogodišnji finalisti prvenstva, Futsal Dinamo i Olmissum, su odigrali 2-2, a zagrebačka momčad je nakon raspucavanja bila bolja s ukupnih 7-6. Ključna je u svemu bila obrana Pavlića koji je zaustavio udarac Kusture.

U osnovnom dijelu utakmice gosti iz Omiša su dva puta vodili, a oba puta je strijelac bio Sekulić. Za Futsal Dinamo golove su dali Zonjić i Postružin.

Futsal Pula i Šibenik 1983, prošlogodišnji finalisti Kupa, odigrali su 3-3, a nakon izvođenja šesteraca Šibenčani su slavili s ukupnih 8-7. U osnovnom dijelu utakmice strijelci su za Šibenik 1983 bili Šućur, Imširović i Škugor, dok su na drugoj strani pogađali Dean i Daniel Moravac te Felipe.

Kod raspucavanja su svi igrači bili precizni osim Deana Moravca koji je pogodio okvir vrata.

U nedjelju će prvo za treće mjesto od 15.30 sati igrati Olmissum i Futsal Pula, dok je finale Futsal Dinama i Šibenika 1983 na programu u 18 sati.

Linker
24. svibanj 2024 12:56