TUŽNI KAUBOJI

Dojmovi nakon poraza: 'Stalno smo u vrhu, jednom će se i nama dogoditi nešto bolje'

Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 27. siječanj 2014. 09:19

Kada se pogledaju brojke izgubili smo 29:28. Kada se pogledaju sedmerci, Španjolska je imala 5/5, a mi 5/3 . Rekao bi čovjek da je to odlučilo, ali ne. Španjolska je ipak igrom došla do pobjede.

Nakon utakmice Marko Kopljar bio je iskren.

- Prvo poluvrijeme imali smo problem s obranom, previše smo lakih golova primali, a to je onda teško stizati. Stisli smo u drugom dijelu, neke lopte su otišle Španjolcima koje nisu trebale, a malo nismo imali ni sreće, ni koncentracije i to je bilo to. Španjolcima čestitke.

Zlatko Horvat bacio se na totalnu pozitivu.

- Odigrali smo jako dobar turnir, pokazali da imamo i perspektivu i snagu za velike stvari. Tu smo, stalno u vrhu, jednom će se i nama dogoditi nešto bolje. Ne treba nas previše ovaj poraz baciti u tugu, Španjolska je bila bolja i ovaj puta se tome nema što dodati.

Ivan Čupić nije bio zadovoljan.

- Bio je loš rukomet, oni su bili malo sretniji od nas, lopte su im se vraćale u ruke nakon Losertovih obrana i što ćeš više reći. Tužni smo, bilo bi ljepše da je bronca tu.

Venio Losert koji je dugo branio u Španjolskoj otkriva još jednu stranu.

- To je njihov rukomet, kontrolirali su utakmicu od početka, čekali svoje prilike i iskoristili ih. Mi svoje nismo. Umrtvili su nas, odigrali maksimalno koncentrirano i ja im čestitam na tome, ipak je ovo bila osma utakmica, a to nije lako izdržati.

Ustvari, sve se svodilo na slično. Zadnji meč, bolja koncentracija to je bilo presudno.

Linker
19. svibanj 2024 14:43