Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
KOMENTARI S DRUŠTVENIH MREŽA

DUGO U HRVATSKOJ NIJE BILO OVAKVOG ZAJEDNIŠTVA, A TEŠKO JE POVJEROVATI TKO NAM SE PRIDRUŽIO Gledam utakmicu i nećete vjerovati tko navija za Hrvatsku!

"Bravo za Kauboje, bravo za publiku. Gledam utakmicu i nećete vjerovati - francuski komentatori navijaju za Hrvatsku. Ne dižite previse euforiju, zna se tko su eksperti u rukometu", samo je jedan od komentara hrvatskih navijača koji su nakon pobjede protiv Norveške ponovno jedinstveni.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. siječanj 2018. 09:12

Očekivano, nakon velikog slavlja nad Norveškom u Hrvatskoj ponovno vladaju euforija i optimizam. Bit će teško, ali barem smo ovom pobjedom ostali u igri za polufinale i nema sumnje u to da će i igrači i navijači u srijedu doći maksimalno nabrijani na utakmicu s Francuzima.

Zajedništvo se ponovno ekspresno proširilo, a to možemo iščitati i iz brojnih komentara s društvenih mreža.

Dio njih najzanimljivijih odlučili smo izdvojiti za vas, a kao što ste mogli i predvidjeti, dominiraju poruke podrške i pohvale vrataru Ivanu Stevanoviću koji je sa svojih 14 obrana izludio Norvežane.

"Previše izgubljenih lopti...šteta. U svakom slučaju bolja utakmica i golman je savršen."

"NEMAM riječi....osim bravo dečki...golman SAVRŠEN. Idemo zgaziti Francuze."

"Golman je ključ i lokomotiva svake rukometne momčadi, ali obrana u kombinaciji s brzim i jednostavnim napadom je izborila daljnju borbu za polufinale. Sada juriš na Francuze, prsa u prsa, pa što bude, nije još gotovo, samo čvrsto. Iznad svih..."

"E tako se igra za Hrvatsku i tako se navija za Kauboje... bravo Stivi. Bravo kauboji...bravo navijači."

"Eee, s ovakvom igrom, s ovakvim Stivijem, možemo se i zlatu nadati! Svaka čast, momci!"

"Što reći? Bravo dečki!!! Svaka vam čast!!! Idemo se potući s Francuzima u srijedu pa kako bude"

"Kad imaš vratara sasvim je moguće pobijediti i Francusku..."

"Što ti znači golman na vrhunskoj razini... mada se večeras skoro sve poklopilo...bravo za sve večeras! Ajmo dalje..."

"Svaka čast, prava ste ekipa. To Stivi, riječki majstore, tako se brane boje Hrvatske. Bravo Zagrebe, pokazali ste Splićanima kako se navija za Hrvatsku. Ponos!"

"Bravo za Kauboje, bravo za publiku. Gledam utakmicu i nećete vjerovati francuski komentatori navijaju za Hrvatsku. Ne dižite previse euforiju, zna se tko su eksperti u rukometu."

"TO JE RUKOMET KOJI ŽELIMO GLEDATI...TO JE RUKOMET ZBOG KOJEG SE PUNI DVORANA....TO JE RUKOMET ZA MEDALJU"

Stizale su i poruke podrške za našeg izbornika Linu Červara koji je bio na velikom udaru nakon utakmica sa Švedskom i Bjelorusijom.

"Ma Lino ignoriraj ih sve i samo podrži momčad! Oni ti vjeruju i to je najvažnije. A to da smo mi zemlja od 4 milijuna izbornika je već odavno poznato."

"Lino nisu ti ni do koljena Hrvati koji su te napadali, a sada znaš tko si ti.... Ti si sve ono što mnogi nisu... Ti si ljubav, borba i nikada se nisi predao. Hvala ti što postojiš za Hrvatsku i hvala ti za tvoj 65. rođendan"

"A moj Lino. Nažalost, takav smo narod. Ili euforija ili ništa i nitko ne valja. Tako i vi koji ste toliko uspjeha i radosti donijeli odjednom ste neznalica, cirkusant itd. Ali glavu gore, igrajte, borite se, a u sportu je kratak korak od pobjede do poraza."

Rezultati by SofaScore

Linker
03. svibanj 2024 17:50