Cropix
HOBOTNICA NA VRATIMA

FILIP IVIĆ NAKON IRANA 'Mislim da sam iskoristio priliku koju mi je pružio izbornik'

Piše: ArhivaObjavljeno: 19. siječanj 2015. 21:37

U susretu 3. kola B skupine svjetskog prvenstva u Kataru hrvatska rukometna reprezentacija je pobijedila Iran s 41-22 (19-13) ostvarivši tako i treću pobjedu na natjecanju.

Za razliku od teško izborenih pobjeda protiv Austrije (32-30) i Tunisa (28-25) hrvatski rukometaši su protiv Iranaca pitanje pobjednika riješili vrlo brzo, u 22. minuti imali su prednost od 17-8, na poluvremenu 19-13, da bi nakraju došli do velikih 19 pogodaka razlike. Izbornik Slavko Goluža je iskoristio utakmicu s Iranom da odmori neke važne igrače, te da šansu onima koji su malo igrali, a svi hrvatski igrači koji su igrali, upisali su se u strijelce.

- Zahvalio bih se izborniku na prilici koju mi je pružio. Mislim da je Alilović odradio vrhunski posao u prve dvije utakmice i da mu je trebalo malo odmora jer nas čekaju teški dvoboji u nastavku natjecanja. Smatram da sam maksimalno iskoristio priliku i da sam odradio dobar posao. Svi mi mlađi moramo još puno učiti i raditi, pa bilo to i pet minuta, moramo dati sve od sebe - kazao je Filip Ivić.

- Nadali smo se svi visokoj pobjedi, ali u drugo poluvrijeme ušli smo dosta loše. Ali nakon što smo malo podigli agresivnost znali smo da ćemo utakmicu privesti mirno kraju. Nitko se nije ozlijedio, nitko se nije previše potrošio i nadam se da je izbornik u konačnici zadovoljan predstavom - kazao je Luka Stepančić.

Linker
22. rujan 2024 10:58