Šime Eškinja
TRADICIJA

FOTO: NAJLJEPŠA STRANA HRVATSKOG VATERPOLA, POGLEDAJTE VRUĆI KALENDAR ZA 2019. Prekrasan spoj zlatnih Barakuda i Jadranskih sirena

Piše: Dean BauerObjavljeno: 20. prosinac 2018. 23:20

To je već postala tradicija. Hrvatski vaterpolski savez svake se godine bitnije izdvaja od većine ostalih nacionalnih sportskih organizacija i klubova izradom kalendara koji svojim slikovnim prikazom vrhunske sportaše pretvara istodobno u ništa manje dobre manekene.

Za sljedeću je godinu napravljen sjajan spoj muške i ženske vaterpolske reprezentacije. Snimanje je obavljeno još početkom travnja ove godine u Opatiji, tijekom završnog turnira Europa kupa muškaraca kojem je domaćin bila Rijeka, a kada su Barakude u konačnici i osvojile zlatnu medalju. Snimanje je obavljeno na sjajnim opatijskim lokacijama hotela Milenij i hotela Royal, zatim na glasovitoj plaži Lido u srcu Opatije, kao i u nedavno obnovljenoj Villi Angiolini.

Eškinja & Agić za pet

Fotograf je ponovo bio izvrsni Šime Eškinja uz priznatu visažisticu Sanju Agić. Riječ je o umjetničkom tandemu s kojim je Hrvatski vaterpolski savez već surađivao.

- Ove smo godine tradicionalan godišnji kalendar naših zlatnih dečki, aktualnih svjetskih prvaka, snimali kao što vaterpolu i dolikuje, u malo toplije doba, na vanjskim lokacijama uz more. Dečkima se na snimanju priključila i ženska vaterpolska reprezentacija, Jadranske sirene. Obje su ekipe ljetos svojim nastupima na Europskom prvenstvu u Barceloni uveseljavale sve prijatelje vaterpola, pa smo ovim kalendarom željeli zahvaliti i njima, kao i svim prijateljima vaterpola koji su cijele godine zdušno bodrili naše Barakude, kao i žensku vrstu. Vjerujemo da će tako biti i sljedeće godine, kada u dalekoj Južnoj Koreji muška reprezentacija brani naslov svjetskih prvaka, pa smo i u samom kalendaru obilježili te bitne dane vaterpolske sezone - pripomenula je Ivana Janković, voditeljica marketinga i odnosa s javnošću.

Linker
17. svibanj 2024 08:00