Tina Zelčić

 IVAN PERIC Cropix
OPET BRONCA

‘Išla sam na glavu u finalu i presretna sam jer ovo je moja vježba života. Adrenalin tu ne pomaže‘

Tina Zelčić se provukla kroz kvalifikacije mitinga u Osijeku, ali je bila odlična u finalu
Piše: Vedran BožičevićObjavljeno: 07. travanj 2024. 20:54

Briljantna hrvatski dan u Osijeku upotpunila je Tina Zelčić (21) koja je drugu godinu zaredom osvojila broncu na gredi. Ukupno joj je to treća medalja u Svjetskom kupu, a do nje je došla uz najvišu ocjenu u karijeri - 13,000. U kvalifikacijama je pala i provukla se u finale kroz ušicu igle, ali u nedjelju je bila u odličnom izdanju i ostala u poretku samo iza Ukrajinke Laščevske (14,000) i Francuskinje Dos Santos (13,133).

- Nije mi bilo lako, ali uspjela sam se smiriti i odraditi težu vježbu nego u kvalifikacijama. Išla sam na glavu u finalu i presretna sam jer ovo je moja vježba života. Opet je bronca oko vrata i ne mogu biti sretnija - rekla je Zagrepčanka.

image

Tina Zelčić

IVAN PERIC Cropix

Priznala je da joj je uoči finala svašta prolazilo kroz glavu.

- To je greda, široka je samo deset centimetara i tu adrenalin previše ne pomaže jer napraviš krivi pokret i odmah si dolje. Zato je jako bitno smiriti se prije nastupa i fokusirati se samo na svoju izvedbu. Kvalifikacije nisu baš bile najbolje, ali mora se kad-tad dogoditi i pad, pa je bolje da se onda dogodio u kvalifikacijama. Uspjela sam se progurati u finale i odraditi super vježbu.

Linker
07. travanj 2024 20:55