Sveti Nikola u društvu proslavljenih sportaša

 HGS Hgs
PREKRASNA PRIČA

Srebrni olimpijac Tin Srbić predvodio ekipu sportaša u dijeljenju darova djeci u Klaićevoj

Uz Srbića su sv. Nikoli pomagali paraolimpijci Anđela Mužinić Vincetić i Kristijan Vincetić te automobilistički as Juraj Šebalj
Piše: SNObjavljeno: 06. prosinac 2022. 18:27

Srebrni hrvatski olimpijac Tin Srbić ovog je utorka bio dio prekrasne priče. Toyota Hrvatska i ove se godine priključila humanitarnoj akciji "Djeca Hrvatske za djecu Klaićeve - Želim ti osmijeh". U sklopu akcije za mališane iz Klinike za dječje bolesti Zagreb pripremljeni su prigodni darovi, kako bi donijeli barem dašak blagdana, veselja i dobrih želja.

Akciju "Želim ti osmijeh" organizirali su portal Wish mama i Muzej grada Zagreba kao dio projekta Grad Sv. Nikole. Osim darova, maleni pacijenti iz Klaićeve bolnice dobili su crteže u kojima su im brojna djeca diljem Lijepe naše poslala svoje želje za blagdane i brzo ozdravljenje.

Ovoj lijepoj blagdanskoj priči odazvali su se i Hrvatski olimpijski odbor te Hrvatski paraolimpijski odbor, čiji je Toyota globalni partner za mobilnost. Zbog toga su sv. Nikoli u dijeljenju darova djeci u bolnici pomogli proslavljeni sportaši, paraolimpijci Anđela Mužinić Vincetić i Kristijan Vincetić, gimnastičar Tin Srbić i automobilistički as, prvak Hrvatske u reliju Juraj Šebalj.

Linker
20. travanj 2024 10:07