Platak, 270309.Danas je na skijalistu Platak odrzano takmicenje u slalomu za Prvenstvo Hrvatske.Ivica i Ante Kostelic.Foto : Zeljko Sop / CROPIX
 Zeljko Sop / CROPIX
NISKI UDARCI

Gips vs. Joško: 'Nije ovo skok u vis da se sve zna, ovdje u slalomu ih je više od pet!'

Blankin otac i trener teško je podnio što je Kostelić ispred njega izabran za trenera godine u izboru HOO-a
Piše: ArhivaObjavljeno: 06. siječanj 2011. 20:31

ZAGREB - Ante Kostelić u izjavi za RTL nije ostao dužan Jošku Vlašiću najavljujući muški slalom na Sljemenu. Na pitanje tko će pobijediti, Ante je rekao: - Teško je reći tko će biti prvi. To je slalom i ima puno kandidata za pobjednika. Pa nije to skok u vis gdje ih skače pet, šest i znaš tko bi mogao pobijediti - dočekao je prigodu Gips da uzvrati Jošku Vlašiću.

Blankin otac i trener teško je podnio što je Kostelić ispred njega izabran za trenera godine u izboru HOO-a pa je u otvorenom pismu zamjerio HOO-u što pri odabiru najboljeg trenera u Hrvatskoj nisu uzeli u obzir sve rezultate koje je Blanka ostvarila, nazivajući krovnu organizaciju hrvatskoga sporta falsifikatorom.

Gips je danima šutio, a onda je sa Sljemena stao u obranu sporta kojem se dao cijeli te pritom ‘ugrizao’ Vlašića.

Međutim, na odgovor Joška Vlašića nije se dugo čekalo:

- Žao mi je što moram uopće odgovarati, ali samo bi ukazao da je atletika kraljica sportova. Atletika ima preko 200 članica, dok skijanje ipak nije tako globalan sport. Na kraju krajeva, Blanka je najbolja sportašica svijeta, dok Ivice uopće nema u tim izborima - rekao je Vlašić za RTL uz dodatak:

- Hrvatski olimpijski odbor u nekim svojim fazama je napravio medvjeđu uslugu hrvatskom sportu, jer sve što su i Blanka i Ivica napravili je ogromno dostignuće...

Linker
29. rujan 2024 04:25