Rojo
 Reuters / Phil Noble / REUTERS
BIO JE PREVIŠE GLASAN

ARGENTINAC SE PRISJETIO ANEGDOTE S JEDNIM OD NAJVEĆIH TRENERA IKAD 'Htio sam umrijeti, mislio sam da će me sigurno izbaciti iz Manchester Uniteda'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. ožujak 2018. 15:34

Argentinski branič Marcos Rojo već je četiri goidne član Manchester Uniteda za koji je do danas odigrao 66 utakmica od dolaska iz Sportinga 2014. godine.

Nije se Rojo pretjerano naigrao kod Portugalca Josea Mourinha, ali mirno čeka priliku i nada se minutaži u nastavku prvenstva. Ovog puta Argentinac je ispričao jednu anegdotu koja mu se dogodila prošle godine u vrijeme zimskih blagdana.

Sir Alex Ferguson
Richard Heathcote/Getty Images / Getty Images

- Na Božić mi je došla obitelj, okupili smo se i slavili. Ostali smo budni do kasno u noć, bacali smo petarde iza ponoći. Sutradan smo igrali utakmicu, a Sir Alex Ferguson nas je došao pogledati na Old Trafford, ali prije utakmice mi je prišao i rekao 'vidim, baš si uživao bacajući petarde onako kasno po mom kvartu', htio sam umrijeti, mislio sam sad će me otjerati iz kluba, ali srećom dobro se završilo - kazao je Rojo.

Legendarni trener 'crvenih vragova' poznat je kao lik koji ne voli buku i gužve, a može se reći kako je Rojo imao sreće što tada Ferguson više nije bio glavni strateg Man. Uniteda.

Linker
03. svibanj 2024 13:37