Eric Abidal (u sredini) iz vremena dok je nosio dres Barcelone
 Denis Doyle/Getty Images
PROBLEMI SA ZAKONOM

BIVŠA ZVIJEZDA BARCELONE U VELIKIM FINANCIJSKIM PROBLEMIMA Zaradio je puste milijune, a sada mu je banka zbog dugova zaplijenila vilu

Piše: Zlatko KarloObjavljeno: 02. kolovoz 2018. 18:09

Kamerunski nogometaš Samuel Eto’o (37) već je 20-ak godina profesionalac u velikim svjetskim klubovima i dosad je zaradio milijune i milijune dolara.

No sadašnji igrač turskog Konyaspora trenutno ne uživa blagodati svog rada. Baš naprotiv, na meti je poreznika i vjerovnika, jedna mu je banka na ime neplaćenog kredita od 4,5 milijuna eura zaplijenila luksuznu vilu, a u Španjolskoj ga financijske vlasti terete za neplaćeni porez na nekretnine od čak tri milijuna eura.

Stoga i ne čudi što nije okončao karijeru, nego i dalje igra jer još uvijek nije zaradio dovoljno da si osigura mirnu mirovinu.

Podsjećamo, profesionalnu karijeru Eto'o je započeo u Realu 1997. godine, nakon čega je krenula njegova velika seoba po posudbama u Leganesu, Espanyolu i Mallorci. U Barcelonu je stigao 2004. godine i igrao je uz bok Ronaldinha i Lionela Messija, nakon čega je 2011. prešao u Inter. Nakon toga je branio još boje Anžija, Chelseaja, Evertona, Sampdorije, Antalyaspora i od ove godine Konyaspora.

Linker
04. svibanj 2024 16:13