Luis Bagu Getty Images
CIJELO VRIJEME JE LAGAO?

BRAZILCI TVRDE: ZNAMO ZAŠTO JE RONALDINHO OTIŠAO U LUDU AVANTURU I ZAVRŠIO U ZATVORU Cilj mu je bio uživanje u poroku bez kojeg više ne može!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. svibanj 2020. 01:07

Već je prošlo gotovo dva mjeseca kako je Ronaldinho zaglavio u Paragvaju. Bivša nogometna zvijezda i njegov brat uhićeni su nakon što su prešli granicu s lažnim ispravama, a brazilski mediji otkrili su "prave razloge" posjeta toj zemlji...

Nekoliko tjedana proveli su u zatvoru u Asuncionu, a nakon uplate izdašne jamčevine (gotovo 10 milijuna kuna u protuvrijednosti), nalaze se u kućnom pritvoru gdje čekaju suđenje.

Twitter Screenshot

Nedavno se Ronaldinho opet oglasio i samo ponovio svoju priču, da nije znao da ima nevažeću putovnicu, kao i to da je došao promovirati knjigu "Genij života", no brazilski mediji otkrili su neke nove detalje i to upravo - danas.

Journal de Brasilia objavio je danas da je legendarni igrač otputovao u Paragvaj u organizaciji Winpoker, te da je trebao biti dio - kockarskog turnira.

Ronaldinho je još ranije organizirao ilegalne kockarske turnire, te se vjeruje da je to bio pravi razlog njegovog odlaska u Paragvaj. Tako barem tvrde njegovi Brazilci, a oni ga valjda najbolje poznaju...

Brazilian retired football player Ronaldinho arrives at a hotel in Asuncion where he and his brother will serve house arrest after a judge ordered their release from jail on April 7, 2020. - A judge in Paraguay ordered the release of Ronaldinho and his brother Roberto Assis into house arrest after the siblings spent almost exactly a month in jail awaiting trial on charges of using false passports to enter Paraguay. Lawyers for the men posted bail of .6 million. (Photo by Norberto DUARTE / AFP)
Norberto DUARTE / AFP

Linker
27. travanj 2024 13:32