Dario i Roko Šimić
 Ronald Gorsic / CROPIX CROPIX
NOGOMETNA OBITELJ

ČAK TRI SINA LEGENDARNOG VATRENOG KRENULA PUTEM SLAVNOGA OCA! JEDAN JE VEĆ ZAKORAČIO U ELITU Sa samo 16 godina već je priključen prvoj momčadi!

Dario Šimić je u velikom nedjeljnom intervjuu za Sportske novosti progovorio i o svojoj zanimljivoj obiteljskoj situaciji. Naime čak tri njegova sina krenula su u svijet nogometa...
Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 30. prosinac 2019. 12:48

Vašoj supruzi, nakon supruga, sada su i sinovi zaronili u svijet nogometa?

- Roko je sa 16 godina iskoračio i sada prvi put ide na pripreme sa seniorima Lokomotive. To mu je motivacija više. Napadač je, dok je dvije godine mlađi Viktor vezist u pionirima Dinama. U istom je klubu među mlađim pionirima (12) Nikolas kao lijevi bočni. Neka igraju, zabavljaju se i uče; svaki je drugi teret suvišan.

Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX
Zeljko Puhovski / CROPIX CROPIX

Četvrti sin rođen je s kromosomom više?

- Da, David je dijete s Downovim sindromom, kojem posvećujemo maksimalnu pažnju. S njim najviše radi supruga Jelena, koja je stalno doma i brine se za cijelu obitelj. S Davidom je taj rad donio sjajne stvari i skidam kapu svojoj supruzi na ogromnoj ljubavi i trudu koji ulaže. On je najmlađi (4,5 godina) i najveći je mezimac u familiji. Osjećam se privilegiranim čovjekom s takvom obitelji.

Linker
12. travanj 2024 02:37